Facebook hozzászólás

Végre, ez is kiderült Kiss Ramónáról és Király Viktorról!

Van, amit még nem tudunk Kis Ramóna és Király Viktor magánéletéről? Most éppen arról árultak el kulisszatitkokat, hogyan tartják magukat üdén, és milyen praktikák rejlenek a mindig sugárzó külső mögött. De arról is meséltek, hogyan lazítanak egy pörgősebb nap után.

Kiss Ramóna szerint egy baba születése nem valami végét, hanem valami új kezdetét jelöli, és bár imádja a jelenlegi életét és munkáját, nem mindenáron ragaszkodik hozzá. Ha úgy hozza az élet, gondolkodás nélkül átvált majd anya üzemmódba, ahogy Király Viktor is szívesen képzeli el öt évvel későbbi önmagát családapaként.

Kiss_Ramona_3Napindító tippek

Rami szerint a külső szépségápolás persze nagyon fontos, de minden folyamat belülről indul. Ezért minden reggel egy egyszerű, de annál hatékonyabb praktikával indít: egy nagy pohár citromos vízzel, amely a közhiedelemmel ellentétben nem savasítja, hanem lúgosítja a szervezetet.
Viktor, ha teheti, sporttal indítja a napot. Nagyon szeret görkorcsolyázni, de sokszor látogatja az edzőtermet is. Szerinte a zene mellett a mozgás gyógyír minden búra, különösen arra a félelmére, hogy bizony ő sem fiatalodik már.

Divatfortélyok

Rami a hétköznapokon a boyfriend stílus híve, de egyes alkalmakkor szívesen öltözik Hamupipőkének is. A színésznő igazi táska őrült, bevallása szerint ez az a kiegészítő, amelyből egy nőnek sosem elég.

„Imádok táskát vásárolni, nemcsak boltokban, hanem online is. Alig várom a Black Friday-t, hogy a Fashion Days-en leárazzák és megvehessem a kiszemelt darabomat olcsóbban. Imádom a szőrös táskákat, és úgy döntöttem, a meglévő méregzöld és burgundi mellé mindenképp kell egy csajosabb szín is. Így kétszer élhetem át a vásárlás örömét: egyszer, amikor megrendelem, utána pedig, amikor megkapom. Óriási boldogsághormon.” – mondta Rami.

Kiraly_Viktor_3Viktor, bár szereti a divatot, nem tölt órákat egy próbafülkében, nagyon könnyedén és hirtelen vásárol.

„Nálam a ruha fogyóeszköz, mert például nagyon rosszul mosok, így nem is szeretek túl drága ruhákat venni. Szerintem így is lehet igazán trendin öltözködni. Sokszor böngészem neten az új kollekciókat, így amikor az üzletbe megyek, már tudom, mire számítsak. Kiegészítőket pedig inkább online szoktam vásárolni.

Ha már sok volt a napból: főzés és zene

Rami tuti tippje egy hosszú nap levezetéseként: egy pohár fehérbor, Frank Sinatra zenéjének társaságában. Emellett szerinte a főzés, a fűszerekkel való játék teljesen kikapcsolja az agyat. A főzés szeretetét otthonról hozta, és már 17 évesen kiképezte magát, amikor felkerült Budapestre. Gyorsan a konyhában termett, egyik kezében a fakanál, másikban a telefon, amin a nagymamája vagy az édesanyja diktálta neki élesben a hazai recepteket.

Viktor a zenével tud igazán lazítani. Zongorázni és gitározni is a YouTube-ról tanult meg, magától. A gitár még új szerelem az életében. Ha hosszú napnak néz elébe, túlélőcsomagként a könyve mellett biztosan magával viszi azt is. (Képek: fashiondays.hu.)

Így néz ki egy hangulatos őszi gardrób!
Amilyen sokszínű az ősz, olyan sokfélék vagyunk mi, nők is. Lehetünk idén magabiztos karrieristák egy trendi nadrágkosztümben vagy bohókás művészek egy színes mintás dzsekiben. A Fashion Days stylistjai segítenek, hogy bármilyen oldaladat is mutatod, azt a legstílusosabban tehesd, amire az idei őszi trend számtalan lehetőséget kínál.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Ennyi volt! Lejárt a néma leventék ideje

Már senki sem kérdőjelezheti meg a férfi és a női agy működésének eltérését, mégis a párkapcsolati kommunikáció, az érzelmek közvetítése sokaknak okoz otthon gondot. Érdemes a különbségekre építve…
1 / 211

Receptek

HÍREK

1 / 1 140

Divat és szépség

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!