Facebook hozzászólás

PÖRGŐS ROMANTIKA CSÖPÖGÉS NÉLKÜL

10 év után új dallal jelentkezett Erox Martini – itt a klipp is!

Egy latinos nyári slágerrel tér vissza a magyar Eros Ramazottiként emlegetett énekes-dalszerző, Erox Martini. A ‘Cos’è l’amore?’ című dalban arról énekel, hogy miről szól valójában a szerelem. A szerzemény hat éven át készült, többek között Erox magánéleti küzdelmei miatt is kellett ilyen sokat várni a dalra.

Bemutatta ‘Cos’è l’amore?’ című új dalát és a hozzá tartozó videoklipet Erox Martini. A szicíliai születésű magyar énekes egy olyan latinos nyári slágert írt, amely a nemzetközi porondon is megállja a helyét, sok külföldi rádiós zenei szerkesztő már most rajong érte.

Erox Martini, Kép: sajtóanyag
Erox Martini, Kép: sajtóanyag

− A ‘Cos’è l’amore?’ a szerelemről szól, de szokatlan megközelítésben. A nyálas gondolatok helyett üzenetet küldök a pároknak, hogy figyeljenek oda egymásra, értékeljék a különleges köteléket ami összetartja őket. A latinos ritmus és a mondanivaló szerintem nagyon eltalálja a szíveket: úgy érzem, ez lesz az eddigi legnagyobb slágerem. Nemsokára Olaszországba utazom, hogy az ottani sajtónak is bemutassam a dalt, és remélem jó barátommal, Eros Ramazottival is tudok majd találkozni, hogy megmutassam neki − mondta Erox Martini.

 

 

A klip premierjére egy régi ismerőse, Rosario Neri, a Lorabea Film Production tulajdonosa, az ismert olasz filmproducer is eljött egyenesen Olaszországból. Erox elmondta, a filmes 30 év után hívta fel őt azzal a tervvel, hogy filmet szeretne készíteni róla.

− Nagyon megdöbbentem, amikor Rosario felhívott, hiszen 30 éve nem beszéltünk – mesélte az énekes. – Még azokból az időkből ismerjük egymást, amikor Olaszországban egy sorozat szereplője voltam.

Luis Fonsi ismét tarol új slágerével – videóval!

Luis Fousi, Kép: sajtóanyag
Luis Fousi, Kép: sajtóanyag

Két nap alatt nyolcmillió feletti megtekintésnél jár Luis Fonsi új dala. A világ egyik vezető latin zenei nagykövete augusztus 17-i budapesti koncertjén is előadja majd a Date La Vuelta című slágert.

Rosario Neri elmondta, nagyon érdekesnek találta Erox történetét. Az olasz fiú szerelme miatt Magyarországra költözik, és mint a mesékben, egy idegen országban sikeres énekes lesz, elfogadja a zenész szakma, barátai lesznek. Természetesen a magánéleti szálak sem maradhatnak majd el a történetből. A forgatókönyvet most kezdték el írni és természetesen Budapesten is sokat forgatnak majd.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

OTTHON

Luxusvillák saját gáttal a Rómain

Nemsokára elkészül Budapest első minimál stílusú prémium villa-parkja a Római-parton, csupán pár méterre a Dunától!…

Öt tipp, amire nagyon figyelj, ha új növényt veszel!

Itt a tavasz és sokan ilyenkor új növényeket szereznek be a kertjükbe. Az eladónál gyönyörűnek tűnő virágok azonban…
1 / 346

CSALÁD

Esküvői etikett: mit illik és mit nem vendégként?

Esküvőre vagy hivatalos, de nem tudod, hogyan készülj fel a nagy eseményre? Már attól álmatlanul forgolódsz, ha eszedbe jut a nyári esküvőszezon, hogy mit is adj nászajándékba az…
1 / 138

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!