Facebook hozzászólás

PÖRGŐS ROMANTIKA CSÖPÖGÉS NÉLKÜL

10 év után új dallal jelentkezett Erox Martini – itt a klipp is!

Egy latinos nyári slágerrel tér vissza a magyar Eros Ramazottiként emlegetett énekes-dalszerző, Erox Martini. A ‘Cos’è l’amore?’ című dalban arról énekel, hogy miről szól valójában a szerelem. A szerzemény hat éven át készült, többek között Erox magánéleti küzdelmei miatt is kellett ilyen sokat várni a dalra.

Bemutatta ‘Cos’è l’amore?’ című új dalát és a hozzá tartozó videoklipet Erox Martini. A szicíliai születésű magyar énekes egy olyan latinos nyári slágert írt, amely a nemzetközi porondon is megállja a helyét, sok külföldi rádiós zenei szerkesztő már most rajong érte.

Erox Martini, Kép: sajtóanyag
Erox Martini, Kép: sajtóanyag

− A ‘Cos’è l’amore?’ a szerelemről szól, de szokatlan megközelítésben. A nyálas gondolatok helyett üzenetet küldök a pároknak, hogy figyeljenek oda egymásra, értékeljék a különleges köteléket ami összetartja őket. A latinos ritmus és a mondanivaló szerintem nagyon eltalálja a szíveket: úgy érzem, ez lesz az eddigi legnagyobb slágerem. Nemsokára Olaszországba utazom, hogy az ottani sajtónak is bemutassam a dalt, és remélem jó barátommal, Eros Ramazottival is tudok majd találkozni, hogy megmutassam neki − mondta Erox Martini.

 

 

A klip premierjére egy régi ismerőse, Rosario Neri, a Lorabea Film Production tulajdonosa, az ismert olasz filmproducer is eljött egyenesen Olaszországból. Erox elmondta, a filmes 30 év után hívta fel őt azzal a tervvel, hogy filmet szeretne készíteni róla.

− Nagyon megdöbbentem, amikor Rosario felhívott, hiszen 30 éve nem beszéltünk – mesélte az énekes. – Még azokból az időkből ismerjük egymást, amikor Olaszországban egy sorozat szereplője voltam.

Luis Fonsi ismét tarol új slágerével – videóval!

Luis Fousi, Kép: sajtóanyag
Luis Fousi, Kép: sajtóanyag

Két nap alatt nyolcmillió feletti megtekintésnél jár Luis Fonsi új dala. A világ egyik vezető latin zenei nagykövete augusztus 17-i budapesti koncertjén is előadja majd a Date La Vuelta című slágert.

Rosario Neri elmondta, nagyon érdekesnek találta Erox történetét. Az olasz fiú szerelme miatt Magyarországra költözik, és mint a mesékben, egy idegen országban sikeres énekes lesz, elfogadja a zenész szakma, barátai lesznek. Természetesen a magánéleti szálak sem maradhatnak majd el a történetből. A forgatókönyvet most kezdték el írni és természetesen Budapesten is sokat forgatnak majd.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Vezetnek a pajkos vidékiek

Itthon a vidéken élők, míg Budapesten a XXIII. kerületiek lelik legjobban kedvüket egy kis szexuális kényeztetésben – derült kis egy felmérésből. Tudjuk, hogy a magyarok a pénznél a szexuális…
1 / 211

OTTHON

Több tízmillió haramia élhet a lakásodban

Magyarországon több mint 2 millió ember szenved allergiás megbetegedésben, amelyek közül a poratka által okozott…

Ne a pénztárcád, a kreativitásod legyen menő!

Egy egész évnyi hajtás kellett ahhoz, hogy rájöjjünk, semmire sincs szükségünk, csupán tartalmas együttlétre…
1 / 349

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!