Facebook hozzászólás
749

GYEREKEI MÁS UTAT VÁLASZTOTTAK

23 éve halt meg Diana hercegné

Így, a nap végén ne feledkezzünk meg Diana hercegnőről, aki 23 éve halt meg. 1997 augusztus 31-én arra a szomorú hírre ébredt a világ, hogy életét vesztette a „szív királynője”. Diana és szerelme, Dodi egy párizsi alagútban elszenvedett autóbalesetben lelte halálát. Sokak számára olyannyira elfogadhatatlan a tény a mai napig, hogy még mindig tartják magukat egyes összeesküvés-elméletek.

Ami tény: a királyi udvar nem különösebben kedvelte a betörhetetlen asszonyt, ezért nem is bánták, amikor elvált Károlytól. Már András herceg egykori felesége, Sarah Ferguson is sok fejtörést okozott az angol elitnek, az újabb lázadó csak gondjaikat szaporította.

Diana hercegné ma is példakép Fotó : Pinterest
Diana hercegné ma is példakép Fotó : Pinterest

 

Ártatlan áldozatok Fotó: Pinterest
Ártatlan áldozatok Fotó: Pinterest

Az udvarnak kínos volt a szerető

Amikor randevúzni kezdett az egyiptomi származású Dodi Al-Fayeddel, Diana végképp elveszítette a királynő kegyét.  Állítólag gyerekeivel is megpróbálták megzsarolni, hogy szakítson szeretőjével. Sokan ezért is gondolják úgy, hogy Dianát, mint a királyi családot kompromittáló személyt egy megtervezett balesettel távolították el az élő sorából. A Párizsban történt tragédia során kedvese, Dodi is meghalt, akinek apja, Mohamed Al-Fayed milliárdos, a Harrods áruház korábbi tulajdonosa még mindig nem nyugodott bele fia elvesztésébe és rengeteg pénzt ölt az igazság kiderítésébe – szerinte eredménytelenül. A Harrodsban 2018-ig állt egy bronz szobor, amely Dianát és Dodit ábrázolta,  „ártatlan áldozatok” felirattal a talapzatán. Az áruház eladása után Mohamed a szobrokat a házában helyezte el.

Harry nem akarta édesanyja népszerűségét

Diana két fia kamaszként maradt félárva, és sosem fogjuk elfelejteni a képet, ahogyan lépdelnek anyukájuk koporsója mögött …  Ahogyan azóta többször is nyilatkozták: a mai napig nem heverték ki édesanyjuk elvesztését. A  kisebbik fiú, Harry meglehetősen lázadó életet élt mindig is, és ezt sokan ennek  a traumának tudták be, ahogyan azt is, hogy végül hátrahagyott mindent és civil életet folytat feleségével Amerikában. Így próbálja elkerülni azt, hogy olyan helyzetekbe kerülhessenek, mint Diana, akinek autója az őt üldöző, szenzációra éhes paparazzik elől menekülve vágódott egy oszlopnak.

Az utolsó fotók egyike: Diána fiaival Fotó: Pinterest
Az utolsó fotók egyike: Diana fiaival Fotó: Pinterest

 

Vilmos herceg tartja az egyensúlyt

A mindig is higgadtabb Vilmos igyekszik egy jó arányt találni abban, hogy adjon is a népnek egy kis szeletet az életükből, de sokat ne áruljon el családjáról. Szomorú tény, hogy Diana immáron négyszeres nagymama lehetne, és alighanem unokái is annyira szeretnék, mint ahogy az egész világ rajong érte halála után 23 évvel is.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!