Facebook hozzászólás
416

4 apróság, amit tégy a hátizsákba, ha fesztiválra mész

Mielőtt bulizni indulnánk, általában felmérjük, hogy mik azok a dolgok, amik szükségesek, hogy nálunk legyenek. Ám amikor egy fesztiválra megyünk, szélesebb a kellékek tárháza, ilyenkor azokra a dolgokra is gondolnunk kell, amikkel egy hétköznapi bulin nem feltétlenül számolnánk. Most pár hasznos tippel szeretnénk segíteni Neked, hogy egyszerűbb legyen az előkészület.

Szeszélyes időjárás

Bármennyire is figyeljük az időjárás-jelentést már napokkal, hetekkel a fesztivál előtt, bizony a helyszínen is érhetnek minket váratlan meglepetések, például egy gyors nyári zuhé formájában. Azért, hogy ne ázzunk bőrig, gondoskodjunk arról, hogy legyen nálunk esőkabát, gumicsizma, minden olyan ruházat, ami megvéd minket egy futó nyári záportól.

Veszprémi Utcazene Fesztivál, 2017, Kép: wikimedia
Kép: wikimedia

Azok a fránya szúnyogok

Az időjárás mellett a másik legbosszantóbb dolog egy szabadtéri eseményen a különböző szúnyogok, kullancsok jelenléte. Igazán kellemetlen tud lenni, ha éppen a kedvenc zenekarunk számaira ropnánk, de azzal kell foglalkoznunk, hogy ne csípjenek meg a szúnyogok. Hogy ezt minél hatékonyabban elkerüljük, mindenképp vigyük magunkkal olyan készítményt, ami amellett, hogy tökéletes védelmet nyújt a szúnyogok és a kullancsok ellen, színtelen, szagtalan és még a fesztiválozós táskában is kényelmesen elfér. Keresd, megtalálod!

Higiénia

Talán egyértelműen hangozhat, mégis sokan követik el azt a hibát, hogy a megfelelő higiéniáról megfeledkeznek. Mivel a különböző fesztiválokon nem mindig van lehetőségünk ezek beszerzésére, mindig legyen nálunk kézfertőtlenítő, nedves törlőkendő, papír zsebkendő, hisz ezekre akármikor égető szükségünk lehet.

Powerbank

A rengeteg Instagram story feltöltése, a fotók küldése a haveroknak bizony gyorsan lemerítik az okostelefonunkat. Vigyünk mindenképpen egy Powerbank-et is magunkkal, hogy a lemerült mobilunk ne legyen akadálya a felhőtlen szórakozásnak, és az este minden pillanatát meg tudjuk örökíteni.

Öt hasznos tanács, ha a gyerek táborozni megy
Manapság már szinte minden témában szerveznek nyári táborokat, így talán nem jelent nehézséget megtalálni a gyermekünkhöz leginkább illőt. A kicsik felkészítése, a csomagolás viszont okozhat némi fejfájást a szülőknek, pedig csupán néhány apróságra kell odafigyelnünk, hogy a táborozás valóban pozitív élmény legyen. Az egyik legismertebb pénzintézet Gyógyvarázs programja keretében összegyűjtötte az öt leghasznosabb tanácsot, amik segítik a szülőket a felkészülésben.

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!