Facebook hozzászólás
815

NÉZD MÁSOK ÉLETÉT ÉS LAZÍTS!

5 valóságshow, ha tényleg kikapcsolódnál

A stresszes mindennapokból jó menekülést jelentenek az egyre népszerűbbé váló reality-k, legyen szó akár főzésről, sportról, vagy éppen újragondolt bezártságról.

The Circle

Mi csak örülni tudunk annak, hogy a Netflix egyre inkább ráfekszik a tartalomgyártásra, különösen abban az esetben, ha mindennek eredménye egy ennyire jó valóságshow. A Circle tökéletes távolságtartás időszakára, hiszen a játék keretében az egymástól elzárt versenyzők csak a közösségi médián keresztül kommunikálhatnak és próbálhatnak népszerűvé válni – ráadásul egyáltalán nem mindenki az, akinek mondja magát…

You vs. Wild

Ha már a Netflix újításainál tartunk, nem mehetünk el Bear Grylls legújabb kalandjai mellett sem. Mindig is érdekelt, hogy te hogyan teljesítenél a vadonban? Most kipróbálhatod, hiszen az interaktív sorozat története a döntéseid alapján változik – a nagy kalandort akár veszélybe is sodorhatod!

Floor is Lava

A padló lávából van. Mármint tényleg – az ügyességi vetélkedőben őrületes, hétköznapi szobákból kialakított akadálypályán kell átbukdácsolniuk a versenyzőknek, az ellenfél pedig nem más, mint több ezer liter tomboló láva!

Love Is Blind

Ha éppen egy igazi trash-realityhez támadna kedved, ez a randiműsor lesz a neked való – egymással  korábban nem találkozó, csak üzeneteken keresztül ismerkedő párok házasodnak néhány hét után. Vajon tényleg vak a szerelem?

Best Leftovers Ever!

A koronavírus-járvány ideje alatt minden eddiginél több házhozszállítós kaját ettünk, ráadásul valahogy az otthoni főzőcskézés után is mindig rengeteg étel marad. Ez a főzőműsor pont ezzel számol le – a versenyzők maradékokból álmodnak csodás ételeket.

És ha nem valóságshow-ra vágysz, arra is van ötletünk: 
A legjobb sorozatok
Filmek a bezártságról
FIlmek a járványról 


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!