Facebook hozzászólás
346

BÚTORTÓL A CSILLÁRIG

50 galéria egy helyen

Még több neves kortárs galéria bevonásával várja látogatóit az Art and Antique kiállítás és vásár, a hazai műkincspiac legnagyobb rendezvénye 2020. március 5-8. között, a Millenáris Park B épületében. A monstre művészeti seregszemle kínálatában a klasszikustól a kortársig, műtárgytól a vallási emlékig, bútortól a csillárig szinte minden megtalálható lesz.

Kortárs galériák kínálatával bővül az idén második alkalommal megrendezett műtárgy-seregszemle, amely a legnevesebb szereplők kínálatát tárja a széles közönség elé, közöttük az acb Galéria, a Viltin, a Vintage Galéria és a Godot Galéria. Festmények, grafikák mellett bútor, csillár, ékszer, numizmatika, óra, papír-régiség, porcelán és kerámia, ritkaság-szőnyeg, textíliák, vallási tárgyak is megtalálhatók a kínálatban. A seregszemle kiemelt résztvevője az idén százéves BÁV, amelynek szakemberei sok érdekes előadáson és kerekasztal-beszélgetésben vesznek majd részt a kiállítás ideje alatt.

Aronyoroszlán, Kép: artantique
Kép: artantique

A tavalyi kiállításon nagy sikert aratott Szőke Gábor Miklós gigantikus arany oroszlánja. Az extrém méretű, leggyakrabban állatokat megörökítő alkotásairól, extravagáns, indusztriális stílusáról ismert alkotó az idén is különleges szoborral várja majd a helyszínre látogatókat, a Makláry Fine Arts Galéria képviseletében.

Kiállítás, Kép: artantique
Kiállítás, Kép: artantique

A szervezők célja, hogy a kínálattal együtt az érdeklődők körét is szélesítsék. A kiállítás nemcsak a műgyűjtőket és a vásárlókat szeretné megszólítani, hanem olyan érdeklődőket is szívesen látnak, akik szeretnének egy kicsit közelebb kerülni a műtárgyak és a műgyűjtés világához.

Modern festmények, Kép: artantique
Kép: artantique

Idén a beteg gyermekek különleges kívánságait teljesítő Csodalámpa Alapítványt támogatja a kiállítással párhuzamosan zajló jótékonysági online aukció. Az elárverezett tárgyakat a felvonuló galériák ajánlották fel, a licit online zajlik február 20-tól.

Banksy, a botrányhős

Banksy: Lány lufival, Kép: Pető Fanni
Kép: Pető Fanni

Banksy-kiállítás nyílt Budapesten. Most megtudhatod, ki ő? Vagy nem…



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!