Facebook hozzászólás
440

K-POP

5+1 különleges k-pop előadás, amelyre még sokáig emlékezni fogunk

A koreai popzene különleges világa egyre inkább eléri a korábban mit sem sejtő tömegeket is, a vártnál sokszor nagyobb érdeklődést kiváltva – az emlékezetes táncok és előadások téged is megragadnak majd.

Mindig is érdekelt, hogy pontosan mi rejtőzik a fiatalabb generáció körében egyre komolyabb sikereket arató, ám sokszor mégis megfoghatatlan zenei irányzat népszerűsége mögött? Tarts velünk, ugyanis összegyűjtöttünk olyan, igazán emlékezetes előadásokat az elmúlt évekből, amelyek lenyűgöztek, megleptek, vagy éppen sokkoltak.

The Boyz – Sword of Victory

A 11-tagú csapat egy helyi valóságshowban villantott nagyot, a táncban egyébként is kiemelkedő TBZ kardos mutatványa sokáig emlékezetes maradt.

GI-DLE – Say No

Mindig különleges az, mikor a gyakran csak tökéletes szépségükről ismert koreai lánycsapatok elrugaszkodnak a megszokottól – így született meg az előadás is, ami egy rémálomba illő szerelmet mesélt el.

BTS – IDOL ‘Intro’

Az eladási listákat sorra hódító, világszinten is sikert-sikerre halmozó, több tízmilliós rajongótáborral rendelkező BTS még 2018-ban alkotott egy igazán emlékezeteset a klasszikus koreai kultúra és táncok előtt tisztelgő műsorával.

NCT – Black on Black

Az azóta 23 főre duzzadó, 2018 végén azonban még „csak” 18-tagú NCT elsőre hallásra lehetetlen küldetésbe vágott, mikor bevállalták, hogy egyszerre ennyi embert szinkronban mozgatnak egy igen komplikált tánc közben, ám a végeredmény mégis jól sikerült.

Blackpink – Kill This Love (Coachella 2019)

A mostanában a magyarországi Netflixen dokumentumfilmmel feltűnő, Youtube-rekordokat döntögető Blackpink 2019-ben a koreai lánycsapatok közül tűnt fel a fesztivál nagyszínpadán, a jellemzően nem rajongókból álló közönség előtt is nagy bulit csinálva.

+1. ATEEZ – Wonderland / Say My Name

A mind nemzetközi, mind hazai pályán egyre nagyobb sikereket arató fiúcsapat egyik tagját öregemberré maszkírozták, majd rászabadították egy, az ATEEZ koreográfiáját bemutató tánccsoportra. A csetlő-botló öregember hatalmasakat esik, majd hirtelen elképesztően jól táncolni kezd.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

KUL-TOUR

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!