Facebook hozzászólás
312

SZÁRNYAKAT AD?

6 év után újra utazás!

Hosszú idő után ismét saját standdal jelenik meg az idei Utazás kiállításon az Amerikai Egyesült Államok. Az ország szakemberei a beutazással kapcsolatos felmerülő kérdéseket igyekeznek helyben megválaszolni.

Magyarország első számú turisztikai vására, a 43. Utazás kiállítását 2020. február 27. és március 1. között rendezik a Hungexpon. Hat év szünet után újra saját standdal képviselteti magát az Amerikai Egyesült Államok.

New York, Kép: pixabay
New York, Kép: pixabay

− Szeretnénk felkelteni még több magyar vendég érdeklődését az USA gyönyörű természeti csodái, izgalmas nagyvárosai, a remek szórakozási- és sportlehetőségei és sok más érdekesség iránt, melyet a tengerentúli ország kínál. A négynapos program teljes ideje alatt szakemberek válaszolják meg a beutazással kapcsolatos felmerülő kérdéseket valamint inspirációval szolgálnak az uticél kiválasztásánál is – mondta Farkas Miklós, a Discover America Hungary elnöke.

A szervezet standján a vízuminformációk és hasznos utazási tanácsok mellett Amerikába utaztató cégek exkluzív ajánlataival is megismerkedhetnek majd az érdeklődők. Az utazást pedig majd a lengyel légitársaság segíti majd.

Egy ágyban a legnagyobbal…

Szécsi Tamással Laszló Márta a repülőtéren, Kép: Falus Tamás
Szécsi Tamással Laszló Márta a repülőtéren, Kép: Falus Tamás

Biztonsági öveket bekapcsolni, pezsgőt felhörpinteni, elnyújtózni, és indul az álomutazás! Hű, de jól hangzik! És honnan tudja egy légitársaság, hogy én elférek-e az ülésükben? Könnyen! Meghívja az ország legnagyobb, közkedvelt emberét, és beleülteti az ággyá is alakítható ülésébe! Tudom, hogy irigykedtek, de bizony én ott voltam mellette!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!