Facebook hozzászólás
680

EXTRÉM EGY PROGRAMAJÁNLÓ

A halál csókja, és más őrületek

Meseszép amerikai autók mellett vadonatúj programmal készül a 18. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál Komáromban. Az adrenalintól duzzadó autós programokon túl Super Enduro versennyel és lélegzetelállító Motocross Freestyle show-val is várják az érdeklődőket. Kinek sikerül megszereznie a King of the Fort címet? Mit takar a Halál csókja elnevezés? Kiderül augusztus 9-10-én a Monostori erődben!

Hujber Péter motoros repülése, Kép: sajtóanyag
Hujber Péter motoros repülése, Kép: sajtóanyag

Farönkökön, traktorgumi akadályokon és sziklákon keresztül, veszélyes ugratókon és egy keresztbe állított amerikai terepjárón át vezet az út a King Of the Fort címhez. Mintegy 30 elszánt endurós fenegyerek száll majd ringbe és veszi be magát Közép-Európa legnagyobb újkori erődjébe, hogy legyőzze versenytársait az erre kialakított pályán. A versenyzők – motorjukkal szinte eggyé válva – test-test elleni küzdelmet vívnak egymással.

Hogyan kell elképzelni egy ilyen Enduro versenyt?

− A Super Enduro egy zárt pályás sprint. A pálya 8-10 mesterséges akadályt: különböző átmérőjű farönköket, traktorgumis akadályrendszert, nagyméretű sziklákat és ugratókat tartalmaz – avat be minket a főszervező Laukó Mihály.

Balatoni nyaralóra vágysz? Ennyit kell spórolnod!

Magyarország második legdrágább ingatlanpiaca a főváros után a Balaton környéke. Mind a hazai, mind a külföldi befektetők körében közkedvelt hely. Az új- és a használt lakás piaca egyaránt pörög, és bár intenzitása messze elmarad a főváros kedvelt kerületeiben tapasztalttól, Budapest külső kerületeivel felveszi a versenyt – derül ki egy friss elemzéséből.

Miért különleges a Freestyle Motocross show?

Hujber Péter és csapata nem ismer félelmet vagy lehetetlent. A szárnyak nélkül repülő krosszmotorosok 20-30 méteres ugrásaikkal minden alkalommal elkápráztatják a közönséget, nem lesz ez másként a Monostori erődben sem, ahol a Kiss of Death (halál csókja) elnevezésű trükköt is bemutatják. A különösen veszélyes attrakciónál a pilóta kirúgja maga alól a motort és fejjel lefelé 180 fokos nyílásban repül a levegőben.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…

Válassza Sherlock Holmes pipáját!

Gyakran úgy gondolunk a pipázásra, mint egy divatjamúlt tevékenységre, amely az előkelő urak ráérős szenvedélye,…
1 / 3 453

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!