Facebook hozzászólás
357

A legmagasabb uralkodói kitüntetést kapta Angelina Jolie II. Erzsébettől

Privát találkozó keretében vette át nemrég Angelina Jolie a legmagasabb uralkodói kitüntetés női megfelelőjét II. Erzsébet brit királynőtől.

Az amerikai színésznő – állampolgársága folytán – a Dame előnévre jogosító rang tiszteletbeli változatát kapta meg – számolt be róla a Daily Mail című brit tömeglap. A királynő nem elsősorban Angelina Jolieszínészi munkásságát, hanem a brit külpolitikai célkitűzések elősegítéséért és a szexuális erőszak áldozatainak megsegítéséért kifejtett tevékenységét ismerte el.

Jolie privát találkozó keretében vette át a kitüntetést – Kép: youtube.com

Angelina Jolie, az ENSZ menekültügyi főbiztosának különmegbízottja szorosan együttműködik William Haguevolt brit külügyminiszterrel a nemi erőszak felszámolásáért a konfliktuszónákban.

A legmagasabb uralkodói kitüntetéseket évente kétszer ítélik oda, újév alkalmából, valamint II. Erzsébet királynő júniusi „hivatalos” születésnapján. A filmcsillag a nyári listán szerepelt, mások mellett Schiff András zongoraművész és Daniel Day-Lewis színész társaságában.

Ők a legideálisabb sztáranyukák!
Mitől lesz valaki példásan jó anya? Ha megfelelően gondoskodik a gyerekéről, a nevelésben végtelenül türelmes és következetes. A legutóbbi felmérés szerint legalábbis így gondolják a magyar anyukák, akik megválasztották a sztárok közül is példaképeiket. A hazai ismert emberek közül Szandi, míg a külföldi hírességek mezőnyében Angelina Jolie lett az első a példás anyák listáján.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!