Facebook hozzászólás
783

AGGODALOMRA SEMMI OK!

A vámpírok köztünk járnak! Pszt! Videóval mutatom!

Vérvörös Mustang dübörög a Kádár-kori Budapest félhomályos utcáin. A kocsiban egy vámpír ül, aki azért jött, hogy magyar vért kóstoljon. A nyugatról érkező idegen rögtön az állambiztonság célkeresztjébe kerül, és a kommunista rezsim bajszos James Bondjai mindent elkövetnek, hogy megszerezzék tőle az örök élet titkát. És ez még csak a kezdet! Premier 2019. október 31-én!

Draklics elvtárs a bajszos james Bond, Kép: Gerő Elektra
Kép: Gerő Elektra

Az Isteni műszak című fekete komédiával igazi kultrendezővé vált Bodzsár Márk egy hetvenes években játszódó vígjátékkal tér vissza a hazai mozikba. A Drakulics elvtárs nagy sikerre számíthat, részben az impozáns szereposztás: Nagy Ervin, Nagy Zsolt és Walters Lili mellett olyan neveket tartogat a stáblista, mint Bödőcs Tibor, Balsai Móni, Thuróczy Szabolcs, Borbély Alexandra, Rába Roland, Kerekes Éva, Trill Zsolt, Pálos Hanna, Vinnai András, Rezes Judit és Znamenák István, részben a vad fantáziajátékot és a történelmi valóságot egyedien ötvöző történet miatt.

Drakulics elvtárs, a hetvenes években játszódik, Kép: Gerő Etelka
Kép: Gerő Etelka

A retró kém- és vámpírfilmek hangulatát idéző, a romantikus elemeket sem nélkülöző vígjátékról csak egy rövid közlemény számol be, amiből kiderül egy-két dolog!

 

A vámpírok köztünk járnak! De aggodalomra semmi ok: a kémelhárítás tagjai már a nyomukban vannak, és a szokásos eszközökön kívül akár fokhagymát is bevetnek.

70-es évek, Magyarország. A kubai forradalmat is megjárt Fábián elvtárs (Nagy Zsolt) hazalátogat, hogy megnyisson egy nagyszabású véradó mozgalmat, de valami nagyon nem stimmel vele. Az öreg harcos úgy néz ki, mint ha 30 éves lenne, laza stílusa meg egy vérvörös Mustangja van, és a nők döglenek az ágyban fáradhatatlan fenevad után.

Drakulics elvtárs, filmkocka, Kép: Gerő Etelka
Drakulics elvtárs, filmkocka, Kép: Gerő Etelka
A kémelhárítás azonban felkészült a küzdelemre, és legjobb embereit állítja az ügyre. Mária (Walters Lili) kísérőként próbál a gyanús alak bizalmába férkőzni, és ahogy az álrandevúk egyre komolyabbra fordulnak, a törékeny kis nő úgy lesz egyre magabiztosabb: nemsokára elhiszi magáról, hogy több esze és nagyobb ereje van, mint az őt dróton rángató férfiaknak. Eközben a pasija, Laci (Nagy Ervin), a megfigyelés, lehallgatás és közelharc mestere a háttérből figyel, és amikor épp nem a féltékenységtől őrjöng, akkor olyat csinál, ami pont nem az erőssége: gondolkodik.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Buja növényzet, dúsan zöldellő pázsit? Vajon mi lehet a titka?

Valljuk be bátran, hogy mi, a kertünk szerelmesei már hatalmas izgatottsággal várjuk, hogy végre valóban…

Íme, 2024 legjobb ötletei lakberendezéshez

Ha te is nyitott vagy az újdonságokra, szívesen dekorálod a lakásodat, és érdekelnek a legújabb trendek a…
1 / 3 451

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!