Facebook hozzászólás

Ádám, hol vagy?

Ha a férjből hiányzik a férfiasság, úgy a házassága sem lesz igazán boldog. A feleségnek hiányozni fog a férfi által nyújtott biztonság, a tartás. És a férj sem fogja megkapni azt a tiszteletet, amiről úgy érzi, férfiként járna neki. Sok házaspár nem is tudja, hogy kapcsolati problémái okait és megoldását ebben a könyvben találja meg. Ezt a könyvet minden párnak olvasnia, a benne átadott értékrendet pedig élnie kell! – írja Dr. Mészáros Ádám, párkapcsolati mediátor Bedő Imre könyvéről.

Hová tűntek a férfiak? – kérdezik lépten-nyomon nők és férfiak egyaránt, ezzel párhuzamosan pedig tudósok, kutatók kongatják a vészharangot: a Férfiak eltűnése a nyugati világ egyik legsúlyosabb és legnagyobb veszélyekkel fenyegető jelenlegi problémája.

Férfienergia, Kép: Móra Kiadó
Férfienergia, Kép: Móra Kiadó

Bedő Imre hiánypótló könyve, mely 2016-os kiadása óta majd 9000 példányban kelt el, feltárja, hogyan jutott válságba a férfiasság eszméje, és hogy milyen gyökerekbe lehet és érdemes kapaszkodni a visszaállításához. Rámutat, férfivá válni kell, és ehhez nem elég idősebbnek lenni, vagy a külsőségek mentén férfiasságot színlelni, megkerülhetetlen lépések vezetnek felé. De megéri az elköteleződés, a felelősségvállalás, mert az út végén olyan férfi áll majd, aki valódi társa lehet a nőnek és példát, mintát adhat a gyermekeinek.

Bedő Imréről:
Társadalmi felelősséget érző közgazdász, férj, apa, férfi. Dolgozott a banki szférában, volt iparvállalati csúcsvezető, majd saját vállalkozásait igazgatta. Az erkölcsi alapok megszilárdítására, a család és a társadalom megerősítésére 2013-ban alapította meg a Férfiak Klubja politikamentes szervezetét és mozgalmát. Ezt tartja hivatásának. Csíkszeredában született, ma családjával Budapesten él.

A szerző ajánlója:
“Könyvek százai, bestseller írók sokasága akarja elhitetni velünk, hogy a férfiértékek elavultak, hasznavehetetlenné váltak, a nők minden területen értékesebbek, hatékonyabbak, a férfiasság véghanyatlásban van, és el fog tűnni!

Kinek lenne jó, ha ez bekövetkezne?
A férfiaknak? Nem!
A nőknek? Nem!
Akkor fogjunk össze! Állítsuk vissza a férfiak önbecsülését, őrizzük meg és örökítsük együtt a férfiasság eredeti értékeit! Teremtsünk új egyezséget Férfi és Nő között!

Férfitársam! Ezt  a könyvet azért írtam, hogy segítsen megtalálni a benned lakozó Férfit, még jobban megismerni ezt az énedet, hogy felfedezhesd, mit tehetnél még önmagadért, a családodért, a társadalomért, a boldogságért!

Szívből ajánlom azoknak, akik  hisznek a fériasságban, és azoknak is, akik mostanság talán úgy érzik, megingott ezen intézmény alatt a talaj. Ajánlom továbbá azoknak a nőknek, akik szeretnék jobban megérteni a férfiak motivációit, működését, ezzel is segítve  a párkapcsolatuk harmóniáját, gyermekeik életre nevelését!”

Nálunk is járt, rólunk is írt…
Móricz, Kép: László Márta
Új Móricz-kötet, Kép: László Márta

75 esztendeje hunyt el Móricz Zsigmond. Az író, az újságíró előtt tisztelgett Zagyvarékason a Móricz Zsigmond Irodalmi Társaság helyi tagozata. Mint újságíró, előadásomban az újságíróra emlékeztem Urbán László: Asszonyokkal nem lehet vitázni című, most megjelent kötetének segítségével. A szerkesztő Móricz a nagyközönség előtt soha nem ismert műveit szedte kötetbe. Mint kiderült, jó néhány írása ma is él, érvényessége semmit sem kopott az elmúlt évtizedekben.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Luxusvillák saját gáttal a Rómain

Nemsokára elkészül Budapest első minimál stílusú prémium villa-parkja a Római-parton, csupán pár méterre a Dunától!…

Öt tipp, amire nagyon figyelj, ha új növényt veszel!

Itt a tavasz és sokan ilyenkor új növényeket szereznek be a kertjükbe. Az eladónál gyönyörűnek tűnő virágok azonban…
1 / 346

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 142

HÍREK

1 / 1 136

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!