Notice: Undefined index: action in /home/eletforma/public_html/wp-content/themes/publisher-child/views/general/post/style-10.php on line 13
Facebook hozzászólás

Ajándék a számkivetett lovaknak

Egyiket kegyetlen gazdától kellett megmenteni, a másikat törött lába miatt már csikó korában vágóhídra akartak küldeni.

Az őrbottyáni Bottyán Equus Hungária alapítvány felkarolt egy tucat, sportolásból kiöregedett vagy mellőzött lovat, amelyekről tartóik már lemondtak az állatok idős kora vagy betegsége miatt. Az állat-egészségügyi készítményeket gyártó és forgalmazó Intervet Kft. támogatási megállapodást kötött a telep gondozásában élő lovak oltóanyaggal történő ellátásáról.

Az őrbottyáni Bottyán Equus Hungária Alapítvány vezetője, Rédei Attiláné már gyermekkora óta szereti az állatokat, különös a lovakat. Szívügyévé vált a lovak megmentése, az általa létrehozott alapítvány jelenleg 12 lóról gondoskodik. Mindegyik lónak megvan a maga szomorú, de végül szerencsés története. Egyiket kegyetlen gazdától kellett megmenteni, a másikat törött lába miatt már csikó korában vágóhídra akartak küldeni. Az alapítvány célja, hogy ezek a lovak méltó módon öregedhessenek meg, még így is sok szép percet adva az embereknek..

“Az alapítvány saját erőből tartja, neveli az állatokat, így minden segítségre nagy szükség van. Hiszen ennyi ló gondozása, etetése, nem kis anyagi erőforrást igényel. Ezért fogadtuk nagyon nagy örömmel az Intervet Kft. adományát” – meséli Rédei Attiláné. Az alapítványnak szüksége van hasonló felajánlásokra, hogy a már meglévő és leendő lovakról gondosodni tudjanak, hiszen egyre többen – köztük gyerekcsoportok – látogatnak el az alapítvány telephelyére, Őrbottyánba, lovakat simogatni, etetni.

“Kollégáim között egyhangú támogatást nyert az alapítvány.” – méltatta a kezdeményezést Németh Konrád, a lóvakcinákat is forgalmazó Intervet Hungária Kft. ügyvezetője, amely a nemes ügy mellé állt, és 100ezer forint értékben évente 2 alkalommal biztosítja a telep lovainak szükséges oltóanyagát.

 “Az effajta segítségnyújtás közel áll küldetésünkhöz, miután cégünk elkötelezett a hátrányos helyzetű társadalmi rétegek támogatása mellett. Erre példa, hogy a vakok és gyengénlátók segítőtársait, a vakvezető kutyákat cégünk látja el az összes szükséges védőoltással.”

További információkat olvashat a Bottyán Equus Hungária Alapítványról :

http://www.bottyanequus.com/

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Mi lesz a bőrünkkel böjt idején?

Hamvazószerdától nagyszombat éjfélig böjtölünk a hagyomány szerint, és ha néha meginognánk, elég ha arra a sok…

Életmód: ezt már az igazi férfiasságod bánhatja

Ma már egyre több adat áll a rendelkezésünkre a férfiak meddőségével kapcsolatosan. Tudjuk, hogy legalább olyan…
1 / 1 474

Receptek

HÍREK

1 / 1 127

Notice: Undefined index: action in /home/eletforma/public_html/wp-content/themes/publisher-child/views/general/post/style-10.php on line 532

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!