Facebook hozzászólás

Alice csodaországa Velencében

A hang, amit nem felejtessz el. Ezt írta róla márciusban a contextus.hu, amikor Alice Merton első európai turnéja keretében Budapesten, az A 38-as hajón is fellépett. A most 24 éves énekes-dalszerző most Velencében lép a legnagyobb filmsztráok nyomdokaiba – de ezúttal manökenként mutatja meg magát, gondolatvilágát.  

A német-kanadai-angol popjelenség egész életében élvezte, hogy sok emberrel találkozik nap mint nap. Engedte, hogy hassanak rá a világ különböző kulturális irányzatai, amik egységgé váltak benne. Kihasználva a Velencei Filmfesztivál forgatagát a LuisaViaRoma felkérésére ő is elutazott a szerelmesek városába, hogy beszéljen stílusáról, zenei inspirációról és egy dologról, ami nélkül nem tud élni!

Alice Merten a lagúnák között, Kép: LuisaViaRoma
Lagúnák között, Kép: LuisaViaRoma

A cikkből kiderül, hogy most Berlinben él, de előtte rengeteg orszgban megfordult. Arra a kérdésre, hogy valójában hol van otthon, azt válaszolta, hogy még mindig nem találta meg, még nem döntötte el, hogy hol szeretne – úgymond – letelepedni, de így most nncs is honvágya. Az viszont bántja, hogy nem találkozhat nap mint nap azokkal a barátokkal, rokonokkal akiket megszeretett kalandozásai alatt.

Alice Merten őszi színekben, Kép: LuisaViaRoma
Alice Merten őszi színekben, Kép: LuisaViaRoma

Alice Merton az akusztikus pop feltörekvő tehetsége – ahogy a már említett internetes oldal nevezte – egész életében mindent feladatát száz százalékos erőbedobással végezi. Legyen az a zeneri karrierje, vagy mondjuk a megjelenése.

– Nagyon fontos, hogy az, amit csinálok, képviselje azt, ami valóban vagyok, hogy lássák az emberek, ki vagyok, és hogy nem a semmiből keletkeztem. Minden mindig képviseli az érzéseimet, és minden dalom önéletrajzi. Valódi – nyilatkozta.

Alice Merten eleganciája, Kép: LuisaViaRoma
Alice Merten eleganciája, Kép: LuisaViaRoma

Alice Merton három évvel ezelőtt kezdett dolgozni egy tervezőbarátjával, Susann Bosslau-val, aki Berlinben él és alkot..

– Megmutatja nekem azokat a stílusokat, amelyeket ő hozott létre, és beszélünk olyan dolgokról, amelyeket szeretünk, és arról, miket gondolunk. Régóta együtt dolgozunk, így jó dolgunk van! –

Zenei inspirációja az egész  világból érkezik. Legtöbbször éjszaka ülepszik le benne minden, és akkor jönnek a legjobb gondolatai is. Persze vannak álmai is, hogy hol szeretett, illetve hol szeretne fellépni.

3+1 pénztárcabarát divattipp
Egyre nehezebb lesz eldöntenünk, mit vegyünk fel a kiszámíthatatlan őszi időjárás miatt. Szerencsére az idei divat olyan alapdarabokat tartogat számunkra, melyek igazán stílusossá teszik a megjelenést a melegebb és a hűvösebb napokon is. Maradj velünk, stílusszakértőinek tippjeivel nem lőhetsz mellé!

– Az egyik kedvenc fellépő helyszínem a Red Rocks Coloradoban. Az egy gyönyörűség. De olyan sok csodálatos helyen játszottunk, hogy nehéz lenne csak egyet választani. Egyszer játszottunk például Svájcban, miközben hullott a hó, és olyan volt az egész, mint egy álom.  Alabamaban egy tengerparton is játszottunk –  őrület volt! És még mindig nagy álom, hogy az Albert Hallban, Londonban is felléphessek – tette hozzá az ifjú popsztár.

A fellépések után gyakran megy vacsorázni a barátaival. Ilyenkor gyorsan kell átöltöznie, de nem csinál belőle nagy ügyet: egy farmere és egy póló. Ha nemcsak egy vacsoráról van szó, hanem még valamilyen szórakoztató programról is, akkor egy elegánsabb nadrágot és egy  vidám topot kap fel, mert a szoknyát nem szereti.

Azt pedig nem hisiztek el, hogy mi az, ami nélkül sehová nem indul el Alice Merton! Egy egyszerű kézfertőtlenítő! Saját bevallása szerint azt mondenhová magával viszi!

Nos, kalandozzunk el Velencében, nézzük az őszi divatot!

Tedd el a nyári barnaságod télire
Nem titok, hogy mindenki szebbnek és kipihentebbnek tűnik, amikor lebarnultan visszatér a nyaralásból. A barnuláskor a napsugárzás aktiválja a bőr legfelsőbb rétegében található pigmenteket, ez azonban csak 6-10 napig tartható fenn a sejtek újratermelődése miatt. Most szakértő segítségével mutatunk néhány tippet, hogy minél tovább maradhasson meg a szép bőrszíned!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Futószalagon jönnek a frontok!

Szinte egyetlen napunk sincs pihenni! Az elmúlt időszakban, és még ennek a hétnek az első felében is egymást érik a…

Döbbenet: vetélést okozhat a légszennyezettség!

Egy magzat elvesztése mindig borzalmas érzés, de talán a legrosszabb az úgynevezett csendes vetélés. Ilyenkor…
1 / 1 504

Receptek

OTTHON

Több tízmillió haramia élhet a lakásodban

Magyarországon több mint 2 millió ember szenved allergiás megbetegedésben, amelyek közül a poratka által okozott…

Ne a pénztárcád, a kreativitásod legyen menő!

Egy egész évnyi hajtás kellett ahhoz, hogy rájöjjünk, semmire sincs szükségünk, csupán tartalmas együttlétre…
1 / 349

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!