Facebook hozzászólás
746

SEVELED

Amikor minden a feje tetejére áll

Érkezik az év leghazudósabb vígjátéka Tenki Réka, Mészáros Béla és Básti Juli főszereplésével. A legszélesebb közönségnek szóló komédia a mai fiatalok párkapcsolati vívódásait dolgozza fel a rendezőre jellemző humoros, könnyed formában. Jókat fogunk nevetni – magunkon is!

Mészáros Béla, Tenki Réka, Seveled filmkocka, Kép: sajóanyag
Mészáros Béla, Tenki Réka, Kép: sajóanyag

December 5-én landol az év leghazudósabb vígjátéka a hazai mozikban. A Seveled történetének középpontjában Gergő (Mészáros Béla) áll, akinek súlyos szívbeteg édesanyja, Emma néni (Básti Juli) halálos ágyán csak egy dologra vágyik: egy unokára.

Seveled, Tenki Réka és Básti Juli, Kép: sajtóanyag
Tenki Réka és Básti Juli, Kép: sajtóanyag

Hogy boldoggá tegye a mama utolsó óráit, Gergő beviszi hozzá az ex-sztriptíztáncos, öthónapos terhes szomszédját, Sacit (Tenki Réka), és azt hazudják, hogy a lány az ő gyerekét hordja a szíve alatt. A történet akkor kezd bonyolódni, amikor az anyuka hirtelen gyógyulni kezd, a fiataloknak pedig tovább kell játszaniuk a szerelmespárt.

Tenki Réka,Seveled, Kép: sajtóanyag
Tenki Réka, Kép: sajtóanyag

− Saci személyében  egy szeleburdi, flúgos lányt alakítok, aki a történet szerint öt hónapos terhes, így a forgatás alatt végig műpocakot kellett viselnem, ami ugyan nehezített a munkán, mégis nagyon izgalmas kihívás volt − árulta el Tenki Réka. Vele ellentétben Mészáros Béla az általa megformált karaktert jóval közelebb érezte magához.

− Minden férfi életében eljön az a pont, amikor fel kell nőnie, és felelősséget kell vállalnia a saját életéért, le kell győznie az elköteleződéstől való félelmeit. Ez természetesen nálam sem volt másképp. Gergő olvasatában a Seveled ennek az útnak a végigjárásáról szól – jellemezte szerepét a színész.

 

A film humoros formában dolgozza fel a mai fiatalokat leggyakrabban érintő kérdéseket: a szülőkről való leválás, a párkeresés és a gyermekvállalás nehézségei mind olyan témák, melyekkel találkozhatunk a vígjátékban.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!