Facebook hozzászólás

Árverés! Bárki megveheti a hazai sztárok ruháit!

Bárki hozzájuthat Tatár Csilla, Ada és Debreczeni Zita ruháihoz. A kezdeményezéshez többek között csatlakozott még: Tolvai Renáta, Kozma Orsi, Dombóvári Vanda, Demcsák Zsuzsa, Németh Juci, Horváth Éva, Rúzsa Magdi és Tóth Gabi.

Bárki hozzájuthat Tatár Csilla, Ada és Debreczeni Zita ruháihoz
A sztárok felfrissítik gardróbjukat

Az újra felhasználás modern és trendi. Ezt tudják hazai sztárjaink is, akik saját ruháikat vitték be a Glamour Gardróbfrissítés butikjába. Tatár Csilla, Debreczeni Zita és Ada egy nemes cél, a fiatal magyar dizájnerek támogatása érdekében ajánlotta fel ruhadarabjait, amelyekhez most bárki hozzájuthat.

Tatár Csilla a TV2-n minden hétköznap reggel látható Mokka műsorvezetője a képernyőn is előszeretettel viseli magyar dizájnerek munkáit. Főleg ékszereket, amit a matyó és a kalocsai minta, valamint a népi motívumok jellemeznek.

„Nagyon fontos számomra, hogy a magyar motívumok az öltözékemben is megjelenjenek. Nagyon szeretem a hazai divattervezők munkáit remélem, ezzel az apró felajánlással legalább egy kicsit segíthetek a fiatal tehetségeknek.” – mesélte Tatár Csilla.

Ada, jókora zsákkal érkezett az Aréna Pláza Popup üzletébe, hiszen rengeteg olyan ruhája van, amit még egyszer sem viselt.

„A nagymamám már nagyon haragszik rám, hogy egyfolytában hozzá viszem zsákszámra a kiselejtezett ruháimat. Gyakran beleesem abba a hibába, hogy megveszek egy csomó mindent, amit utána sosem viselek. Az ide elhozott ruhákban is benne van még a címke is. Általában barátoknak, anyukám ismerősinek viszem el az ilyen holmikat, most azonban örülök, hogy jó célt szolgálhatok vele.” – tette hozzá nevetve Ada.

A Sugarbird kollekció egyik tervezője és arca Debreczeni Zita is felajánl néhány darabot, a jó cél érdekében.

„A saját kollekcióm darabjait hoztam el, remélem, valakinek örömet szerzek majd vele. Nagyon fontos számomra, hogy támogassam ezt az ügyet, hiszen látom, mennyire nehéz érvényesülni a divatszakmában, még akkor is, ha az ember igazán tehetséges.” – szögezte le Zita.

A karácsonyi előkészületeket kiürített szekrénnyel kezdeni, helyet teremtve a jobbnál jobb új beszerzéseknek, emellett jó áron remek új darabokhoz hozzájutni, s mindeközben még a nemes célt is támogatni: ez maga a tökéletes divatérzés. Hiszen nem minden szemét, amire nincs szükséged!

A kezdeményezéshez többek között csatlakozott még: Tolvai Renáta, Kozma Orsi, Dombóvári Vanda, Demcsák Zsuzsa, Németh Juci, Horváth Éva, Rúzsa Magdi és Tóth Gabi.

Ruhák leadási határideje: november 13., 18.00
Vásárlás és a sztárok ruháinak árverése: november 19.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

OTTHON

Ahol 15-25 millióért vehetünk házat

Habár tovább bővül a kereslet, és emelkednek az árak a Velencei-tónál, még mindig rendkívül versenyképes az…

4+1 tipp a tökéletes porszívóhoz

Csak akkor tudod meg, milyen nagy feladat porszívót vásárolni, amikor éppen te magad is benne vagy − akár egy…
1 / 345

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 143

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!