Facebook hozzászólás
185

BESZÉLGETÉS KÉRCZ TIBORRAL

Az Alpokaljától az Antarktiszig

Már csak néhány nap, és belelapozhat a Piac és Profit magazin legfrissebb számába!

Forró témákkal jön a februári piac és profit. Mi lesz veled egészségügy? Lantos Csaba írásából megtudhatja, hogy milyen problémát okoz, hogy a hazai rendszerből hiányoznak a teljesítménymutatók, és miért gond, hogy a betegek pletykák alapján választanak ellátó helyet. Megkérdeztük Kincses Gyulát, a MOK hogyan képzeli a magán- és közösségi ellátás egyensúlyát, és vajon mi késztetheti a politikai döntéshozókat, hogy akár konfliktusok árán is rendbe tegyék az egészségügyet.

E havi címlapsztorinkban Csabai Károly beszélget Jelasity Radovánnal, az Erste Bank elnök-vezérigazgatójával. Arról faggatta a bankvezért, mennyivel lesz olcsóbb a bankolás, ha eltörlik a tranzakciós illetéket és arra is kíváncsi volt, tartanak-e a nagybankok a sexi fintech-szolgáltatások elterjedésétől.

A kiberbiztonság is egyre több cégnél pénztárcába vágó tényező, ezért utána jártunk, hol és hogyan védekezhetünk a megnövekedett kockázat ellen, amely már egyaránt fenyeget kicsiket és nagyokat.

Véleménycikkünkben külpolitikai publicistánk, Káncz Csaba osztja meg gondolatait a Nemzetközi Beruházási Bank Budapestre településéről. Magánügy rovatunkban pedig Szarvas György beszélget Kércz Tiborral, a nemzetközileg elismert, vegyészmérnökből lett természetfotóssal hitvallásról, elhivatottságról, művészetről.

Februárban is keresse a Piac és Profit magazint az újságárusoknál, ha lépést akar tartani a legfrissebb üzleti és társasági trendekkel!

Fizessen elő a Piac & Profit magazinra, hogy független forrásból lásson rá az üzleti világra! https://piacesprofit.hu/elofizetes/

Kép: Kércz Tibor

Az Alpokaljától az Antarktiszig

Hogyan lett alig néhány év alatt nemzetközi hírű természetfotós az a Kércz Tibor, aki 53 évesen kezdte el kattintgatni gépét? Az eredetileg vegyészmérnök végzettségű fotográfussal Szarvas György beszélgetett. Ne hagyja ki a lehetőséget, ismerje meg a februári Piac & Profit magazinban a művész néhány kedvenc fotográfiáját. Vajon az elsőre kietlennek tűnő, végtelen havas táj valóban kietlen?

Hóbagoly, Kép: Kércz Tibor


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!