Facebook hozzászólás

Beindult az Oroszlán őrség – a gyerekek nagy örömére

Korán kelő csemetéink bizonyára örülni fognak ennek az új, az Oroszlánkirály világában játszódó aranyos sorozatnak. Vagány állatszereplők gondoskodnak a felhőtlen szórakozásról, hogy felejthetetlenek legyenek a nyári szünet utolsó napjai is.

A történet főhőse Kion (Szimba és Nala másodszülött kölyke), akire nagy feladat vár: ő lesz az oroszlán őrség vezetője. Ezt az őrséget a hagyományok szerint a legbátrabb, legszilajabb, leggyorsabb, legerősebb és legjobb szemű oroszlánok alkotják, akiknek az a feladata, hogy megvédjék a Büszke Birtokot. Ám Kion a tradíciókat megszegve nem fiatal oroszlánokat állít a szolgálatába, hanem a barátait: ők Bunga, a bátor méhészborz, Fuli, a magabiztos és villámgyors gepárd, Beshte, az erős viziló és Ono, az okos és éles szemű gém.

A nagy csapat  Kép: Disney
A nagy csapat Kép: Disney

Augusztus közepétől új történeteket láthatnak a nézők. Az augusztus 14-én adásba kerülő részben például Kion úgy dönt, hogy nem üvölt többé, mivel egy ijesztő földrengés előidézése után attól tart, hogy már nem tudja kellőképpen kontrollálni az erejét. Ezt hallva a gonosz Makuu és a többi krokodil megpróbálja átvenni a hatalmat az árterületen.

A sorozatban régi ismerősök is felbukkannak, például Mufasa,Timon, Pumbaa, Rafiki, Zazu és Kion nővére, Kiara, a Büszke Birtok jövendőbeli királynője.
Az Oroszlán őrség 1. évadának vadonatúj részeit augusztus 14-től hétköznaponként 7:00-tól vetítik a Disney Csatornán. Ismétlés 16:00-tól.

Tibor vagyok, és holnaptól minden kutyást meghódítok
A Floridában élő, magyar származású szakember, Feigel Tibor számára nincs lehetetlen. Az agresszív, a félénk, a megrögzött vagy irányíthatatlan kutyák százait segíti egy kiegyensúlyozottabb és boldogabb élet eléréséhez a most induló szívhez szóló televíziós sorozatban.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

OTTHON

Keresd a számlákat, ha társasházba költöznél!

Hamarosan már annak is utánanézhetnek a lakásvásárlók, hogy milyen anyagi helyzetben van a társasház, ahová…

Ne gyulladj be fölöslegesen!

Minden fűtési szezon előtt elengedhetetlen a tüzelő-fűtő berendezések ellenőrzése, karbantartása, ha kell javítása.…
1 / 348

HÍREK

1 / 1 152

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!