Facebook hozzászólás
425

Bravúros magyar produkció New Yorkban

Különleges programmal készült a Magyar Állami Operaház a New York -i High Note Hungary Festival november 4 – i gálaestjére. Az Almási-Tóth András rendező, valamint Popa Gergely zenei igazgató által színpadra állított műsorban a cirkuszművészet jeles fiatal magyar képviselői is közreműködtek: Vellai Krisztina levegőakrobata, valamint Kodák Anna és Zsilák Olivér.

 

Vellai Krisztina levegőakrobata Balog József Liszt Ferenc-díjas zongoraművésszel közösen állt színpadra, élő zenei kísérettel mutatta be lélegzetelállító tissue számát.

Boldog szülinapot, Met!
Gounod Faustjával nyitották meg 135 évvel ezelőtt a New Yorki Metropolitent. Az operaház a világ egyik legnagyobb és legismertebb komolyzenei központja. Szenzációs karmesterek, énekesek – köztük magyarok – adják egymásnak a kilincset!

A zongora lágysága remekül illik a levegőben forgó, lengő trükkökhöz, szenzációs előadást láthatott a közönség.

Kopdák Anna és Zsilák Olivér, Kép: sajtóanyag
Kopdák Anna és Zsilák Olivér, Kép: sajtóanyag

Kodák Anna és Zsilák Olivér Éva almája című közös, 45 perces produkciójuk rendkívül impozáns volt, miközben a Magyar Állami Operaház két művésze eléneklte az A csitári hegyek alatt című csodaszép népdalt.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!