Facebook hozzászólás
199

Budapesten hódít a brit tehetség

A világhírű James Arthur november 7-én a Papp László Sportarénában koncertezik. Az Impossible című világsláger előadója először lép színpadra Magyarországon. A brit X-Faktor 2012-es győztese egyedi feldolgozásban tálalt régi és új dalokat, slágereket énekel majd. 

James Arthur énekes bőrdzsekiben, Kép: wikimedia
Kép: wikimedia

James Arthur a tehetségkutatós győzelme után több mint 1,2 millió lemezt adott el Angliában és további 2,5 milliót a világ többi országában. Legelső dala, az Impossible azonnal világsláger lett, majd  82 millióan nézték meg eddig a YouTube -on, és a többi dalát is azonnal felkapták a rádiók. Természetességével, egyszerűségével, tisztaságával, energiájával és őszinteségével a koncertjein rendszerint elbűvöli a hallgatóságát.

1988. március 2-án született az angliai Middlesbrough-ban, édesapja skót, édesanyja angol származású.

James 15 éves kora óta írja és rögzíti dalait. Több bandában énekelt, 16 éves volt, amikor három helybéli sráccal közösen megalapította első zenekarát Traceless néven. Ezt követte a Moonlight Drive, Cue the Drama, Gift For A Girl, Save Arcade ésa 2011. év márciusában alakult The Emerald Skye.Dalaiban helyet kap gyermeki őszintesége, valódi megélt élményeiből és fájdalmaiból, örömeiből, egyedi gondolatai melyek tele vannak érzésekkel , fátyolos énekhangjával, óriási kifejezőerővel kelti életre,mindazt, ami Ő MAGA.

Neve azonnal közismertté vált, amikor 2012-ben megnyerte az angol tehetségkutató műsor 9. évadát.

Hírneve, karrierje és rajongótábora folyamatosan bővül, de ő megmaradt ugyanannak a szerény és tehetséges fiúnak, aki volt. Teleházas koncertjeire jellemző lelke tisztasága és harmónia.  Szíve mélyére belátni, amikor énekel, kinyílik a világ és marad a csoda, amit a zene és hangja ad. Annyi a dolgunk, hogy csak élvezzük és adjuk át magunkat a pillanatnak. (Forrás: Danubius Music)

A koncerten új és régi dalok lesznek hallhatók az énekes egyedi előadásban. Fantasztikus, fergeteges koncertnek ígérkezik.

Tudtad, hogy Dér Heni meg fél dalokat írni? Nálunk erről is olvashatsz! 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!