Facebook hozzászólás

Buliznak a komodói sárkány irek

Assisi Szent Ferenc emlékére október 4-én ünnepeljük az állatok világnapját. A Fővárosi Állat- és Növénykertben csütörtöktől vasárnapig Állatszeretet Fesztivált rendeznek fantasztikus programokkal! Többek között megünneplik Bridget és Godzilla születésnapját.    

Négynapos Állatszeretet Fesztivált rendeznek az állatok világnapja alkalmából a Fővárosi Állat- és Növénykertben.

Komodói sárkány, Kép: pixabay
Komodói sárkány, Kép: pixabay

A renkívül érdekes programok között külön figyelmetekbe ajánlom Bridget és Godzilla, a komodói sárkány ikrek születésnapi köszöntését.

Assisi Szent Ferenc
A ferences rend megalapítója; Itália, az állatok, a kereskedők és a természet védőszentje. A 2013-ban pápává választott Jorge Mario Bergoglio bíboros az ő tiszteletére vette fel a Ferenc nevet. Assisi Szent Ferenc 1226. október 3-án halt meg. (Wikipédia)

Az ünnepséget 4-én, 11-kor tartják a Nagy-tó partján, a Krokodilház előtt. A különleges eseményt egy látványetetéssel koronázzák meg! Mindenkinek állati jó szórakozást!

Elpusztult a kis tapír
Elpusztult a nemrégiben született tapírborjú a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A boncolás a szív- és vázizmok elfajulását, illetve súlyos fokú májelfajulást állapított meg: ezeket az anyai gondoskodás, illetve az állatkerti szakemberek erőfeszítései sem tudták ellensúlyozni. Évtizedek óta nem volt arra példa, hogy tapír bébi született volna Budapesten. Az gondozók nagyon bánatosak, de az lelkesíti őket, hogy rengeteg kicsi állat született az állatkertben, és azok mind remek egészségnek örvendenek! 

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 147

HÍREK

1 / 1 158

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!