Facebook hozzászólás
994

Rebublikánus akcióhős

Chuck Norris is ott lett volna a Capitoliumnál?

Felkerült a Twiterre egy olyan kép, amin egy Chuck Norrisra megtévesztésig hasonlító férfi pózol egy valódi Trump rajongóval a washingtoni Capitolium előtt január 6-án. De valóban ő volt?

Chuck Norris arra kényszerült, hogy cáfolja, hogy részt vett volna a január hatodikai zavargásokban a Capitoliumnál, miután az interneten terjedni kezdett egy olyan fotó, melyen állítólag a hollywoodi sztár szerepel az eseményen.

A képet aztán a Twiterre is feltöltötték, és ezen valóban úgy tűnt, hogy egy Chuck Norrisra megtévesztésig hasonlító férfi pózol egy valódi Trump rajongóval; a képet ráadásul ellátták a „Chuck Norris” felirattal is.

Miután több százezer alkalommal retweetelték az eredeti tweet-et, Norris menedzsere kénytelen volt egy közleményt kiadni arról, hogy 80 éves akcióhős az esemény ideje alatt több ezer kilométerre volt Washingtontól a texasi tanyáján – írja a Sky News.

Egyes közösségi média felhasználók megjegyezték, hogy a tweeten szereplő férfi hajszíne egészen más, mint Chuck Norrisé, mások viszont meg vannak győződve róla, hogy ő az.

A múlt szerdai erőszakos események következtében öt ember vesztette életét azt követően, hogy Donald Trump támogatói megrohamozták a Capitoliumot.

Chuck Norris egyébként régóta támogatja a Republikánus Párt politikáját, és Mike Huckabee volt arkansasi kormányzó 2008-as és 2016-os elnökválasztási kampányában is részt vett. 2012-ben Barack Obama akkori elnököt azzal vádolta meg Norris, hogy egyfajta „melegbarát” fiúcserkészetet akart létrehozni.

A színész leginkább a kilenc évadot megélő Walker, a texasi kopó című sorozatból ismert, de emlékezetes szerepe volt Bruce Lee 1972-es filmjében, a Sárkány útjában is, nemrégiben pedig szerepelt a Feláldozhatók 2-ben is, Sylvester Stallone, Jet Li és Arnold Schwarzenegger mellett.

Az internet mém királya Fotó: Pinterest
Az internet mém királya Fotó: Pinterest

Az utóbbi években mégis leginkább a róla szóló mémekkel hódít a közösség oldalakon – így alighanem hamarosan látunk róla egy olyat is, hogy egyszerre volt hét helyen… 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

PÉLDA-KÉP

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!