Facebook hozzászólás
333

Hátát törte

A Britain’s Got Talent atyamestere Tweet üzenetben osztotta meg, mire vigyázzunk, ha elektromos biciklit vásárolunk

Simon Cowellt, a Britain’s Got Talent, az American Idol és X Factor producerét és zsűritagját, szombaton érte komoly baleset, amikor is saját malibui kertjében akkorát esett egy elektromos kerékpárral, hogy hátműtétre szorul. Az üzletember-show-man most tweet üzenetében osztotta meg a balesettel kapcsolatos jó tanácsait milliónyi követőjével. És a baj mellett egy kis öröm: Cowell a múlt hónapban vásárolta meg a Sony Music Entertainment részesedését a TV-programokban, beleértve a Britain’s Got Talent-et és az X Factort.

A sikeres műtétet követően Cowell azonnal megosztott egy jótanácsot a 11 millió követővel rendelkező Twitter csatornáján, mely így szólt: „Mielőtt felülnél a frissen vásárolt elektromos bicajodra, szánj pár percet arra, hogy elolvasod a használati utasítást, máskülönben úgy jársz, mint én.”

Simon Cowell. Foto: Facebook
Simon Cowell. Foto: Facebook

Simon Cowellt, a Britain’s Got Talent, az American Idol és X Factor producerét és zsűritagját, még szombaton érte komoly baleset, amikor is saját kertjében akkorát esett egy elektromos kerékpárral, hogy hátműtétre szorul.

A 60 éves Cowell kaliforniai, malibui otthonában próbálta ki az elektromos járművet, amikor a baj történt. A sajtósa által kiadott közlemény szerint egyből kórházba szállították, és még szombaton meg is műtötték, ahol bordatöréssel vették kezelésbe.

Cowell képviselője szerint a hat órás eljárás „jól sikerült” de továbbra is megfigyelés alatt áll az üzletember, show-man.

A múlt hónapban derült ki, hogy Cowell megvásárolta a Sony Music Entertainment részesedését a TV-programokban, beleértve a Britain’s Got Talent-et és az X Factort – írja a Sky News.

Ezzel a lépéssel gyakorlatilag ő szereztesse meg az The X Factor és a Got Talent programok összes nemzetközi verzióját.

A Got Talent jelenleg 76 piacon van jelen, míg az X Faktor több mint 130 ország tévéjében van műsoron.

A Sony Music részesedése a vállalkozásban a Syco Entertainment társasághoz került, amely egyedül Cowell tulajdonában van.

A koronavírus-válság miatt egyébként elhalasztották az ez évi Britain Got Talent forgatását, de az ITV azt mondta, hogy reméli, hogy folytatni tudják a sorozatot.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!