Facebook hozzászólás
493

Csupa csipke, csupa selyem

Magyar tervező készíti a Miss Balaton döntőseinek ruháit. Már csak néhány nap, és végre élőben is megnézhetjük a Miss Balaton by Cosmopolitan döntőseit. A koktélruhákat Sármán Nóra álmodta meg.    

Ruhapróba, Kép: sajtóanyag
Ruhapróba, Kép: sajtóanyag

Már csak néhány nap, és végre élőben is megnézhetjük a Miss Balaton by Cosmopolitan döntőseit. Augusztus 6-án este több tourban vonulnak majd a kifutón a lányok. Többek között bikiniben és sportos ruházatban is megmutatják magukat, de az este fénypontja az lesz, amikor a Sármán Nóra által tervezett csipkés koktélruhákban színpadra lépnek.

Sármán Nóra neve egybeforrt az eleganciával, 2011 óta alkot, és mára már a hazai divatipar megkerülhetetlen szereplője. Idén első alkalommal kérték fel, hogy készítse el a Miss Balaton by Cosmopolitan versenyzőinek ruháit. Letisztult vonalvezetés, finom anyagok és igazán nőies színek jellemzik mind a 16 ruhát.

Sármán Nóra, Kép: sajtóanyag
Sármán Nóra, Kép: sajtóanyag

– A tervezésnél az volt a fő szempont, hogy elegáns, nőies koktélruhák készüljenek, ezért sok csipkét és selymet használtam. A színeket tekintve a fehér és a piros dominál aszerint, hogy a lányok karakteréhez inkább egy tüzes vagy egy lágy árnyalat passzol jobban, ahogy a ruhák hossza is attól függ, hogy kinek mi áll a legjobban – árult el néhány kulisszatitkot Sármán Nóra.

A koktélruhákat augusztus 6-án a döntőn mutatják majd be a lányok, amelyet akár a helyszínen, akár online követhetnek az érdeklődők. Aki addig is szeretné megnézni a lányokat, az alábbi linken megteheti, sőt még szavazhat is a kedvencére itt!

Balatoni program
Egy kerékpár és egy tábla jelzi Zánka felől, a 71-es úton, hogy Barátom, ha felhajtasz a Tagyon Birtokra, azonnal ingyen fröccsöt vagy bodzaszörpöt kapsz! És ki tudna ellenállni a csábításnak egy jó kis tekerés után! Ami pedig ott vár, az a pazar kilátás, a béke, a madárcsicsergés, a szép kirándulások, a vitorlázás, a kemencében sült ételek, a páratlan helyi borok, szörpök, mézek… Itt olvasd el a részleteket!

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!