Facebook hozzászólás
187

Diákoknak pályázat, karrier lehetőség!

A Young Creative Chevrolet 2012 művészeti pályázat minden eddiginél nagyobb lehetőséget kínál a felsőoktatási intézmények tanulói számára, hiszen nemzetközi hírnévhez és jelentős pénzdíjakhoz juthatnak.

Február 7. és 15. között minden regisztrált regionális oktatási intézményben pályázati prezentációt tartanak a szervezőcsapat tagjai, továbbá a pályamunkák nyomtatási költségeit is átvállalja az autógyártó vállalat.

Európa elismert design versenyére Magyarországról 15 felsőoktatási intézmény regisztrált, ami által a hazai fiatal művészeknek és designereknek lehetősége adódik bemutatkozni nemzetközi szakmai berkekben is. A résztvevők dolgozhatnak egyénileg vagy maximum 5 fős csapatokba szerveződve. Az egyes kategóriákhoz készítendő pályamunkák koncepciói a design verseny szellemiségét idéző jelmondat köré csoportosulnak: „Ne szalaszd el a lehetőséget, váltsd valóra álmaid!”.

A kedvezőbb pályázati feltételek mellett további segítséget kapnak a diákok, ugyanis február 7. és 15. között a szervezőcsapat tagjai személyesen látogatnak el a regionális helyszíneken található intézményekbe, amelynek során pályázati prezentációt tartanak. A tájékoztató folyamán a szervezők megosztják az érdeklődőkkel az idei versenykiírás részletein túl a pályázattal kapcsolatos korábbi tapasztalatokat, bemutatnak hazai és nemzetközi díjazott munkákat, ismertetik a március 13-14-ei, budapesti workshop részleteit, valamint minden jelenlévő autózhat egy kört néhány új autóval is.
A budapesti iskolák tanulói és oktatói számára február 7-én, a Loffice-ban nyílik alkalom részt venni a személyes prezentáción.

A hírnév megszerzése mellett a YCC történelmében eddigi legmagasabb pézjutalmakkal ismerik el a tehetséges résztvevők munkáit. A belföldi elődöntő során kategóriánként 1.200, 800, 500 eurós díjak várnak az első, második, harmadik helyezettekre. A nemzetközi fordulóban további 4.000, 3.000, 2.000 eurós kategóriánkénti pénzutalmat osztanak ki. Az egyes kategóriák (divat, film, fotó, grafika) nemzetközi győztesei szakmai gyakorlati lehetőséghez is jutnak, ezáltal világszinten elismert szaktekintélyekkel dolgozhatnak együtt, és egyúttal megalapozhatják helyüket nemzetközi szakmai körökben.

Napi hírek: www.facebook.com/ycchungary
Általános információ: www.ycc-hungary.info 

Pályázati prezentációk helyszínei és időpontjai:
Budapesti iskolák tanulói és oktatói számára
Időpont: 2012. 02. 07. 17:00
Helyszín: LOFFICE Paulay Ede utca 55.

Eszterházy Károly Főiskola, Eger
Időpont: 2012. 02. 08. 09:00
Helyszín: A épület 327-es terem





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!