Facebook hozzászólás
225

Dúl a szerelem az Állatkertben is!

Hétvégén a szerelmespárok ketten egy jeggyel léphetnek be az Állatkertbe, ha a bejáratnál megcsókolják egymást! Díjmentes lesz a belépés a 14 éven aluli gyermekeknek is. Vasárnap délelőtt 11 órakor pedig felköszöntik Ashát, az elefántborjút, aki ezen a napon ünnepli harmadik születésnapját!

A Fővárosi Állat- és Növénykert számára február 14-e kétszeresen is jeles nap. Egyrészt ilyenkor ünnepeljük Bálint, avagy népszerűbb nevén Valentin napját, másrészt ezen a napon ünnepli születésnapját Asha, a 2013-ban született elefántborjú. A városligeti intézmény természetesen mindkét eseményre készül.

Asha elefántborjú születésnapi plakátja
Asha elefántborjú születésnapi plakátja

Ashát, a harmadik születésnapját ünneplő ifjú elefántot február 14-én délelőtt 11 órakor köszöntik majd fel. A tervek szerint még egy tekintélyes méretű tortát is kap az ünnepelt. Azért, hogy minél többen eljöhessenek, az Állatkert ezen a hétvégén, vagyis február 13-án és 14-én díjmentesen engedi be a 14 éven aluli gyermekeket, így kedveskedve a családoknak.

Cebu-öröm
Képzeld el, nemrég, malackák születtek cebuéknál. Erre még soha nem volt példa Magyarországon! Járj csak utána ennek is az Állatkertben!

Ugyanerre a két napra szól a szerelmespároknak kínált kedvezmény is. Ennek lényege, hogy a szerelmesek ketten egy belépőjeggyel látogathatják az Állatkertet. Mivel szerelmespár igazolvány nem létezik, a kedvezményt a kert ahhoz a feltételhez köti, hogy a pároknak meg kell csókolniuk egymást a kert területére való belépéskor.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!