Facebook hozzászólás

4 NAPON ÁT BULIZHATUNK

Ebből is egy kicsit, abból is egy kicsit…

Ezen a hétvégén tényleg hasíthatunk! Ismét itt a kánikula, mellé országszerte válogathatunk a rengeteg program közül! Én csak csipegettem a teljesség igénye nélkül, azoknak, akik nem tudtak még elmenni szabadságra, és most nekik ez a négy nap jelenti a teljes kikapcsolódást. Válogassatok!

Hatvan Expo, plakát, Kép: hungarycard
Kép: hungarycard

Hatvan Expo

Változatos koncertekkel, kiállításokkal várja vendégeit egészen augusztus 20-áig a Hatvan Expo! A Hatvany Lajos Múzeum, a Széchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum augusztus 18-19-én 10-től 18 óráig, illetve augusztus 20-án 10-től 16 óráig látogatható. A népkerti fesztiválon a helyi zenekarok és civil egyesületek mellett a Halott Pénz és Rúzsa Magdi is fellép. Lesz arcfestés, csillámtetoválás, ráadásul egy különleges petcsétgyűjtő akció részesei is lehettek.

Bevonulók, I. Világháború,Kép: skanzen, Szentendre
Bevonulók, I. Világháború,Kép: skanzen, Szentendre

Fronton innen, fronton túl

A Nagy Háború időszakába csöppenhetünk az augusztus 20-ai hosszú hétvégén a szentendrei Skanzenben. Nemcsak az első világháború frontvonalbeli eseményei elevenednek meg a múzeumban, de a hátország életébe és a háború utáni mindennapokba is bepillantást nyerhetünk. Korabeli egyenruhákat, fegyvereket láthatunk, sőt a Döntések és döntéshozók című interaktív társasjáték részesei is lehetünk. Lehet majd morzét fejteni, kalandozhatunk a katonakönyvvel, festhetünk tábori képeslapot is. Augusztus 20-án a Sebő Együttes koncertje zárja a négynapos rendezvényt. A részleteket itt találod: >>>

Debreceni virágkocsi 2013-ban, Kép: teva
Debreceni virágkocsi 2013-ban, Kép: teva

Virágba borulunk

Törött Miska-kancsót javít meg a világ szeme láttára a helyi ismert gyógyszergyár az idei Debreceni Virágkarneválon. Ne feledjük, a kancsó hasán az egészséget szimbolizáló kígyó kúszik! Csak erre az egy virágkocsira, a mintegy 70 négyzetméterre körülbelül 40 ezer fej dáliát raknak ki. A hollandiai Zundert városából és annak környékéről érkeztek a csodás virágok. Hónapokig tervezték a statikusok és virágkötők a művet. A  legizgalmasabb az lesz, amikor egy nappal a karnevál előtt, augusztus 19-én az összes dália felkerül a kocsira. Másnap, augusztus 20-ána sok más gyönyörűséggel együtt karneváli forgatagban gurulnak végig a 6 km-es úton, és ünneplik Debrecen immár 50 esztendős hagyományát, a virágkarnevált!

Jó szórakozást!

Tudtad? Csillaghulláshoz a rozé megy!

Kép: lovassylife
Kép: lovassylife

Hamarosan véget ér a nyári vakáció, de még szeretnél összehozni pár felejthetetlen élményt a szabadnapokra? Az alábbi boros programokat mindenképp érdemes kipróbálnod, mielőtt beköszönt az ősz! Nem bánod meg!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

OTTHON

Több tízmillió haramia élhet a lakásodban

Magyarországon több mint 2 millió ember szenved allergiás megbetegedésben, amelyek közül a poratka által okozott…

Ne a pénztárcád, a kreativitásod legyen menő!

Egy egész évnyi hajtás kellett ahhoz, hogy rájöjjünk, semmire sincs szükségünk, csupán tartalmas együttlétre…
1 / 349

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 147

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!