Facebook hozzászólás
311

Egy asztalnál magyarul – Balóval

Összehozta az RTL Klub az ellenzéki miniszterelnök-jelöltek vitáját. Április 5-én a Magyarul Balóval különkiadásában vitatkozik egymással az LMP, a Jobbik és az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje. A vágatlan anyagot 23 ókor sugározzák. 

Elfogadta az RTL Klub Magyarul Balóval című műsorának meghívását Szél Bernadett az LMP, Vona Gábor a Jobbik és Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje. A műsor szerkesztői meghívták a Fidesz-KDNP miniszterelnök-jelöltjét, Orbán Viktort is, de a pártszövetség nem kívánt élni a lehetőséggel.RTL Magyarország logó

A műsorban mindhárom miniszterelnök-jelölt azonos ideig beszélhet majd. A témák között szerepel egyebek mellett az oktatás, az egészségügy, a migráció, a szegénység, a korrupció és a demokrácia állapota. A miniszterelnök-jelöltek szópárbaját a televíziós viták mestere: Baló György moderálja.

A kereskedelmi egyórás vita adásszerű rögzítése április 5-én délelőtt lesz, a vágatlan felvételt 23 órától sugározza az RTL Klub.

Április 8-án este pedig élő választási műsorral várja nézőit az RTL Klub. A vasárnap 20:50-kor kezdődő, élő választási műsor házigazdája Baló György lesz, aki két szakértő: László Róbert (Political Capital) és Orbán Balázs (Századvég) segítségével elemzi az adatokat. Emellett az RTL Klub tudósítói nyolc helyszínről – így a Választási Központból, valamint a pártok kampányközpontjaiból – élőben jelentkeznek, és szólaltatják meg a főszereplőket. A híreket Rábai Balázs tolmácsolja a nézőknek.

A miniszterelnök-jelöltek vitáját, illetve a választási műsort az adással párhuzamosan az rtl.hu és az rtlmost.hu weboldalakon is figyelemmel kísérhetik.

Frizura-Választás 2018
Mit árul el a magyar politikusnők frizurája? A hét legnagyobb párt vezető női politikusainak frizuráját nézte meg fodrász szemmel Lafferton Annamária, az elrontott frizurák helyrehozásának szakértője. A politikusnők Facebook-oldalukon kivétel nélkül a haj természetes adottságait kihasználó, a képviselt értékekkel harmonizáló, könnyen kezelhető frizurát hordanak. Jellemző a természeteshez közelítő hajszín, ami alapvetően mindenkinek előnyösebb, hiszen valószínűbb, hogy harmonizál a színeivel, a bőrtónusával.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!