Facebook hozzászólás
279

Egy falat segítség

Az Ökumenikus Segélyszervezet idén 20. alkalommal indította el Országos Adventi Pénzadománygyűjtését. „szeretet. éhség. – Összefog az ország” címmel december 28-án este televíziós gálaműsor segítségével gyűjtenek pénzt az RTL Klubbal közösen a rászorulóknak. Ebben rengeteg sztár és fellépő segédkezik majd.

Tört mézeskalácsszív - Szeretetéhség logo Kép: RTL A hagyományosan advent első vasárnapjától év végéig tartó gyűjtésre minden évben rendkívüli közösségi- és segélyakciókkal, illetve komplex kommunikációs kampánnyal hívja fel a társadalom figyelmét az Ökumenikus Segélyszervezet. Az RTL Magyarország régóta kiemelt támogató partnere a szervezetnek, az együttműködés december 28-án egy év végi gálaműsorban teljesedik ki. Az RTL Klub este 19.15-től sztárok bevonásával buzdítja adakozásra a nézőket, hogy a Segélyszervezet egész éves munkáján keresztül minél több rászoruló kaphasson ételt, otthont és esélyt a szegénységből való kitörésre..
A gálaműsort Lilu és Istenes Bence vezeti majd. Az este folyamán fellép Tóth Andi, Fluor Tomi és Papp Szabi és Deego, Wolf Kati, Horányi Juli a The Biebers-szel, Palya Bea, Oláh Gergő és Nika, Nótár Mary és LL Junior, valamint Zséda. A stúdióban ott lesz még vendégként Orbán Ágnes, a Konyhafőnök 3. győztese, Hegedűs Hanga, a Konyhafőnök Junior győztese és Bereczky Balázs, a műsor döntőse, Keresztes Ildikó és Baricz Gergő, a Fókusz műsorvezetői, Gönczi Gábor és Barabás Éva, az Éjjel-Nappal Budapest szereplői és a válogatott vízilabdások.A rendkívüli adománygyűjtési akció során a 1353-as adományvonalra indított minden hívás vagy sms 250 forint felajánlást jelent az Ökumenikus Segélyszervezetnek.
Találj kreatív otthoni programokat a gyerekeidnek is – a tévénézésen kivíül!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!