Facebook hozzászólás
263

Egy húron pendülnek megint

Exével ad ki közös dalt Kováts Vera! Az X-Faktorban megismert énekesnőnek és volt barátjának majdnem egy év kellett ahhoz, hogy teljesen feldolgozzák a szakítást és újra együtt.

Kováts Vera földön fekve néz a kamerába - stódiófelvétel, Kép: sajtóanyag
Kép: sajtóanyag

Kováts Vera számos komoly tervvel indul neki a 2016-os évnek: szólókarrierjének építése mellett zenekara, a „Vera and the Foxes” is újra aktív lesz zeneileg egy kis szünet után.

– Volt barátommal, Danival három éve kezdtünk el együtt zenélni. A próbák alatt szerettünk egymásba, kicsit több mint egy évig voltunk együtt. A kapcsolatunk ideje alatt több dalt is írtunk közösen, volt amit a szerelmünk inspirált, és vannak más témájúak is. Tavaly tavasszal szakítottunk, amit azóta is nagyon sajnálok, hiszen ezután nem nagyon tudtunk együtt dolgozni egészen mostanáig – mondta az X-Faktorban megismert énekesnő.

Tudtad?
Abebe Dániel, alias Bebe a Back II Black után új zenekarral folytatja zenei karrierjét Bebe and the Change néven. A csapat most kezdte meg az első próbákat, de máris számos koncertfelkérést kaptak.

Vera és zenekara most arra készülnek, hogy felveszik és kiadják a tavaly írt dalokat, amelyek nagyon fontosak a számukra.

– Danival, Petivel és Mátéval mindegyik dalt meg akarjuk jelentetni. A volt barátommal szerencsére már mindketten lezártuk a múltat, végre úgy tudunk beszélni egymással, mint azelőtt, bár ehhez kellett egy kis idő. Aktívan próbálunk a srácokkal, remélhetőleg egy hónap múlva jelenik meg a legújabb dalunk Főnyeremény címmel, ami egy igazán pozitív töltetű pasizós dal, nagyon szeretem! – tette hozzá Kováts Vera.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!