Facebook hozzászólás

PROGRAMAJÁNLÓ

Egy igazi dokival erősít a TV2

Feltehetően az idősebb tévékedvelőknek jó hír, hogy a hegyi doktor augusztus 5-étől újra rendel! Hétköznap esténként országos tévépremierrel, Magyarországon még nem látott részekkel érkezik a népszerű német-osztrák filmsorozat 10. évada.

Hegyi doktor, főszereplők, Kép: tv2
Hegyi doktor, főszereplők, Kép: tv2

A szokásos német-osztrák precizitással, csodálatos környezetben játszódik a sorozat. Időnkét izgalmakkal, akár aktuális társadalmi témákat is feszegetve mesélnek nekünk a szereplők, de a lényeg, hogy végül mindig minden jóra fordul! Arra mindenképp jó, hogy néha magunkba is nézzünk!

Hamarosan kezdődikk a rendelés, de új időben, Kép: tv2
Hamarosan kezdődikk a rendelés, de új időben, Kép: tv2

A híres müncheni sebész, Dr. Martin Gruber (Hans Sigl) kalandjait hétfőtől vadonatúj évadon keresztül követhetik nyomon a TV2 nézői. A hegyi doktor újra rendel 10. szezonjának epizódjai 19:10-től lesznek láthatók, ezt követően 20:00-tól Majka és Tilla osztogatja a nyereményeket a Bezár a bazárban!, őket pedig Gundel Takács Gábor váltja 21:25-től az Áll az alku című vetélkedőjével.

Dallamokkal az Alzheimer ellen

Idősek egy szobában: Kép: felejtek.hu
Kép: felejtek.hu

Már évek óta ismert tény, hogy a zene segíthet az Alzheimer-kór és a demencia tüneteinek enyhítésében. A BBC pedig most létrehozott egy olyan honlapot, ahol a demenciával élő betegek megtalálhatják az általuk szeretett dalokat. Hosszú távon a terv az, hogy egy olyan oldal jöjjön létre, ahol az emlékek előhívását segítő zenei adatbázist találhat a felhasználó.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Így tolja a Besenyei

Az ilyenkor jellemző száraz, vagy éppen viharokkal tarkított szélsőséges időjárás könnyen tönkreteheti a kertet,…

Egy cuki zöld sziget a Szigeten

Igazi zöld kempingben foglalhattak szállást környezettudatos szigetesek.A napelemekkel, újrahasznosított bútorokkal…
1 / 346

CSALÁD

Pénz van? Nyugi van? Hol írjam alá?…

Továbbra is a tisztességes fizetés a legfontosabb egy mai magyar munkavállalónak. Egy friss kutatásból azonban az is kiderült, hogy nőttek az igények. A tudatos munkavállalók…
1 / 138

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 143

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!