Facebook hozzászólás
677

Egyelőre fuccs egy csomó jó filmnek

Budapesten is letették a kamerát. Tucatjával állnak le világszerte a filmstúdiók a forgatásokkal. Egyebek mellett A kis hableány élőszereplős változatának és Ridley Scott történelmi kalandfilmjének felvétele is későbbre csúszik – olvasható az MTI összeállításában.

A Deadline.com értesülése szerint Rob Marshall a múlt héten kezdte volna A kis hableány felvételeit Londonban, de a munkát bizonytalan időre elhalasztották.

Matt Damon, Kép: flickr
Matt Damon, Kép: flickr

Ridley Scott négy és fél hetet már leforgatott a 14. századi Franciaországban játszódó The Last Duel című filmjéből, amelynek forgatókönyvét Matt Damon és Ben Affleck írta, és a főszerepet is ők játsszák, de március közepén az írországi felvételeket már le kellett fújni.

Ben Affleck, Kép: flickr
Ben Affleck, Kép: flickr

A rendező egyelőre a vágószobában dolgozik az eddig elkészült anyagon.

Sylvester Stallone, Kép: wikimedia
Sylvester Stallone, Kép: wikimedia

Guillermo del Toro Nightmare Alley című filmje Bradley Cooperrel, Cate Blanchett-tel és Rooney Marával Torontóban kényszerült pihenőre. Sylvester Stallone Samaritan című új filmjénak felvétele pedig Atlantában állt le március 14-én. Dwayne Johnson, Gal Gadot és Ryan Reynolds filmjét, a Red Notice-t szintén meg kellett szakítani Atlantában.

Meryl Streep, Kép: wikimedia
Meryl Streep, Kép: wikimedia

A Meryl Streep és Nicole Kidman részvételével készülő musicalfilm, a The Prom Los Angeles-i forgatása éppen az utolsó napjainál tartott, amikor fel kellett függeszteni. A Hamupipőke modern feldolgozását – Camila Cabellóval a címszerepben – pedig a Pinewood filmstúdióban függesztették fel a következő hetekre.

Nicole Kidman, Kép: flickr
Nicole Kidman, Kép: flickr

A Jurassic World: Dominion felvételei is leálltak, jeleneteit február 25-től rögzítették Hawaiin. A Mátrix 4. forgatását Berlinben állították le, a Robert Pattinsonnal készülő Batman legújabb részének munkáit pedig Londonban.

Penélope Cruz, Kép: wikimedia
Penélope Cruz, Kép: wikimedia

Ralph Fiennes, Jessica Chastain, Caleb Landry Jones és Said Taghmaoui Marokkóból repült haza, mivel The Forgiven című filmjük, amin dolgoztak, ugyancsak leállt a világszerte terjedő koronavírus-járvány miatt.

A Birds of Paradise című balettdráma forgatását az Amazon stúdió Budapesten állította le.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!