Facebook hozzászólás
360

Egyéves az ormányos bébi

Fergeteges bulit rendeznek a Fővárosi Állat- és Növénykertben Arun, az egyéves kiselefánt születésnapjára! Gyertek el Ti is, hisz remek az idő, és még tart az őszi szünet is!

Porcelán elefánt, Kép: pixbay
Kép: pixbay

Arun, a Fővárosi Állat- és Növénykert legifjabb elefántja tavaly november 8-án született. Első évfordulója ugyan jövő csütörtökre esne, de a köszöntést már most vasárnap, tehát november 4-én, 11-kor megtartják. Ennek oka sem véletlen! Még tart az őszi szünet, és a gondozók azt szeretnék, hogy minél többen részt vehessetek kedvencetek buliján!

A születésnapi köszöntés keretében Arun és az elefántcsalád többi tagja speciálisan, az elefántok szája íze szerint készített emeletes születésnapi tortát kap! Már most találgathattok, hogy mi lehet majd abban a nagy tortában! Irány az állatkert!

Egy éve történt!!!
Péntek délig lehetett szavazni a múlt szerdán született kiselefánt nevére. Végül az Arun név kapta a legtöbb szavazatot. A szanszkrit eredetű név egyik jelentése hajnal, és a jövevény valóban hajnalban született. Ráadásul ugyanez volt a neve az Állatkert egy korábbi, legendás elefántbikájának is.

 

 

 

 

 

 

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!