Facebook hozzászólás

Együtt a gyerekekért!

Együttműködésbe kezdett a Nickelodeon és a UNICEF, hogy világszerte segítsék teljesebbé tenni minden gyermek életét. A népszerű tévécsatorna Together For Good elnevezésű kezdeményezésének és az ENSZ gyermeksegélyezési alapjának célja, hogy a kirekesztést, a megkülönböztetést és az esélyegyenlőtlenségeket leküzdve minden gyermek a legtöbbet hozhassa ki az életéből.

Ennek érdekében első lépésként világméretű felvilágosító kampányba kezdenek Katy Perryközreműködésével. A program hivatalosan a Nickelodeon nemzetközi díjkiosztóján, a Kids’ Choice Awardson kezdődik!

Katy Perry, a UNICEF követe a gyerekekkel, Kép: Nickelodeon
Katy Perry, a UNICEF követe, Kép: Nickelodeon

A Nickelodeon és a UNICEF hosszú távú együttműködéssel szeretné a gyerekeket megtanítani és példamutatással ösztönözni arra, hogy maguk is tegyenek a megkülönböztetés és az esélyegyenlőtlenség ellen otthon, az iskolában és más közösségekben. A társadalmi befogadást felkaroló kezdeményezés a kicsik számára igyekszik ismereteket és eszközöket adni ahhoz, hogy együtt segítsenek elérni a UNICEF fő célját: minden gyermek a legtöbbre juthasson, és teljes életet élhessen.

A világszintű együttműködés részeként – többek között – a Nickelodeon és a UNICEF közös készítésű, kétórás műsor-összeállítását is láthatják majd gyerekek milliói, több mint 180 országban, a gyerekcsatornán. A különleges összeállításban a csatorna legnépszerűbb sorozatai olyan részekkel jelentkeznek, amelyek hétköznapi tetteket mutatnak be, melyekkel a gyerekek pozitív változásokat hozhatnak saját közösségükbe.

A partnerség hivatalosan az idei Nickelodeon Kids’ Choice Awards díjkiosztó idején kezdődik. Az nemzetközi akció képviselője pedig Katy Perry világhírű énekesnő, az UNICEF jószolgálati nagykövete lesz. Katy Perry ennek kapcsán úgy nyilatkozott:

Tudtad, hogy lett gyermekvédő az énekesnő?
Egy különleges rendezvény keretében avatták Katy Perry-t, a popzene nemzetközi szupersztárját az UNICEF legújabb jószolgálati nagykövetévé. Nagyköveti tevékenységének egyik központi eleme a fiatalok ösztönzése a szervezet munkájában való részvételre, mellyel a világ legsebezhetőbb gyermekeinek és serdülőinek életkörülményeit kívánja javítani. Itt olvass a részletekről!

– Nagyon lelkesít, hogy részt vehetek egy olyan programban, amelynek célja a diszkrimináció, az egyenlőtlenség és kirekesztés megállítása. A kampányban a gyerekek a világ minden táján megünnepelhetik a sokszínűségüket. Reményeink szerint a Nickelodeon- UNICEF partnerség segít kialakítani egy igazságosabb és egyenlőbb világot. –

Pierluigi Gazzolo, a Viacom International Media Networks Americas és a Nickelodeon International ügyvezetője hozzátette: – A Nickelodeonnál mindent a gyerekek érdekében teszünk – így kötelességünknek érezzük ösztönözni és segíteni őket abban, hogy pozitív hatással lehessenek az őket körülvevő világra. –

– Az új együttműködés remek lehetőséget nyújt arra, hogy egy fiatal közönséget célzó, globális médiaplatform kapcsolódjon a UNICEF munkájához. Segítünk hallatni a gyerekek hangját, felhívva a figyelmet a társadalmi befogadásra, amely valódi változást hozhat a számukra – nyilatkozta a UNICEF programigazgatója, Ted Chaiban.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Pornó vagy szakértő?

Mindenki tanítja, senki sem csinálja - általában ebben a helyzetben találjuk magunkat, ha egy téma kapcsán tanácsra van szükségünk. Ha azonban a szexről van szó, megváltozik a felállás: mindenki…
1 / 211

OTTHON

Keresd a számlákat, ha társasházba költöznél!

Hamarosan már annak is utánanézhetnek a lakásvásárlók, hogy milyen anyagi helyzetben van a társasház, ahová…

Ne gyulladj be fölöslegesen!

Minden fűtési szezon előtt elengedhetetlen a tüzelő-fűtő berendezések ellenőrzése, karbantartása, ha kell javítása.…
1 / 348

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!