Facebook hozzászólás
186

Ehessen mindenki Magyarország Tortájából otthon is!

Augusztus 20-a alkalmából indult hódító útjára a nagyszerű, mára hagyománnyá vált kezdeményezés, az ország tortájának évről évre való megválasztása…

Augusztus 20-a alkalmából indult hódító útjára a nagyszerű, mára hagyománnyá vált kezdeményezés, az ország tortájának évről évre való megválasztása. A tortakülönlegességek a magyar hagyományokat tükrözik, többek között olyan unikumokkal, mint a szatmári szilva, a kecskeméti sárgabarack, vagy sokunk kedvence, a madártej. Nézni is nagyszerű érzés őket, hát még az ízük milyen finom?! Ezt azonban jónéhányan csak találgatni tudjuk, hisz ha fogyni szeretnénk, vagy cukorbetegséggel állunk szemben, nem engedhetünk meg magunknak egy szeletkét sem.

A magyarokról sokszor mondják, hogy találékony nép vagyunk. Legyen ez most is így, és ha egy mód van rá, ehessen mindenki Magyarország Tortájából otthon is, családi körben, lelkiismeret-furdalás és következmények nélkül Szent István Ünnepén.
Így is lesz!

Szoó Judit a három gyermekes anyuka, a Kilófaló sorozat szerzője, akitől megtanulhattuk, hogy nem létezik lehetetlen: az egészséges életmódnak sem kell lemondásokkal járnia, odafigyeléssel és kilófaló receptekkel a régi, megszokott, hagyományos ízeket sem kell nélkülöznie senkinek.

Szoó Judit hozzálátott, és megszületett az Ország Tortájának diétás változata, hozzáadott cukor nélkül, fehérliszt mentesen, mégis pont úgy, mint az igazi. Bízunk benne, hogy augusztus 20-án minél többen kóstolhatjuk meg.

A Zila Cukrászda nagyszerű Kecskeméti barackos kölestortája a köles jótékony hatásainak köszönhetően könnyen alakítható át cukorbetegek számára is fogyaszthatóvá, ezért Judit a korábbi évek tortái közül választott, melyek diétássá alakítása talán nem annyira egyértelmű és egyszerű mindenki számára. Az idei évben tehát a Kecskeméti barackos kölestorta és úgyszintén a Zila Cukrászda bravúrja, a 2008-ban nyertes Szatmári szilva torta már a fogyni vágyók, egészségesen étkezők és cukorbetegek számára is elérhető.

Finom tortát, jó egészséget és szép ünnepet kívánunk Szent István napjára

forrás: www.timpkiado.hu

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!