Facebook hozzászólás

Élelmiszer-adomány, OKOSkártyával

A Raiffeisen Bank munkatársai Szekeres Adriennel közösen a Gyermekétkeztetési Alapítvány szervezésében kilenc Csecsemőotthonnak adtak át élelmiszer-szállítmányt.

A 2008 őszén meghirdetett, karácsonyig tartó programban a Raiffeisen bankkártyás fizetések után összegyűlt 10 millió forintból, a Gyermekétkeztetési Alapítvány segítségével kiválasztott csecsemőotthonok lakói jutottak most minőségi élelmiszerekhez.

Szekeres Adriennel közösen, aki  a Program elkötelezett támogatója, –  elsőként február 17-én a budapesti Pikler Emmi Csecsemőotthonban, majd március 2-án Veszprémben, 3-án pedig Kecskeméten történt meg az ünnepélyes átadás. Rajtuk kívül, mintegy másfél-másfél tonna élelmiszer jut el a nagybarcai, a nágocsi, a pécsi, az egri, a nyíregyházi, valamint egy további budapesti csecsemőotthonnak is.

A Bank két hónapra elegendő bébiétellel, tápszerrel, joghurttal és ivólével, valamint további alapvető élelmiszer-adománnyal segít az otthonokban lakó közel ezer kisgyermeknek.

A Raiffeisen Közösen Program idén tavasszal folytatódik. A tervek szerint minden OKOSkártyás vásárlás után a tavalyi 5 forintokat megduplázott összeg, azaz 10 forintok gazdagítják majd a Raiffeisen Közösen Program adománykeretét.

További információ:

Raiffeisen Bank Zrt. www.kozosen.hu

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Egy napig biztosan szenvedünk!

Kedden egy napra nagyon elromlik az idő, ez pedig a kora nyárias húsvéti ünnep után még inkább kellemetlennek tűnik…

3 profi tipp a tavaszi életmódváltáshoz

Gyakran nemcsak a természet éled újjá a tavasz beköszöntével, hanem mi magunk is új erőre kapunk. A kellemes idő,…
1 / 1 478

Receptek

CSALÁD

Agresszívvá válhat-e a gyerekem, ha megtanulja megvédeni magát?

Üt, csíp, rúg, harap, sikít, kiabál - ki ne találkozott volna már olyan gyermekkel, akiből szabályosan előtör az agresszivitás a közösségben. Annak ellenére, hogy a…
1 / 136

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!