Facebook hozzászólás
175

Elkelt a nyár legmenőbb melója!

Sokan irigylik most azt a lányt, akinek másból sem fog állni a nyara, mint hogy fesztiválról fesztiválra utazzon, és az élményeiről posztoljon.

Kép: Jack Daniel’s

Olyan 18 év feletti, kommunikatív és zenerajongó fiatalokat keresett a Jack Daniel’s csapata, akik vállalják, hogy élőben számolnak be Európa legismertebb nyári bulijairól. A szerencsés befutó egy szerb nemzetiségű lány, Dada lett, aki Barcelonában, a Primavera Sound Fesztiválon indította nyarat, és augusztusban a Sziget Fesztiválra is ellátogat. A népszerű italmárka pályázat útján választotta ki a lányt, aki amellett, hogy jártas a fotózásban, blogol, sőt dj-ként is megfordult már néhány buliban.

A zeneőrült fiatal első állomáshelyén olyan világhírű bandákat hallhatott élőben, mint a Pixies, az Arcade Fire, a Haim vagy éppen a Nine Inch Nails. Dada VIP-belépővel járja majd Európa legnagyobb nyári bulijait, és utazását, étel- és italfogyasztását, valamint elszállásolását is a Jack Daniel’s garantálja.

A zenei világ és a több mint 140 éves italmárka kapcsolata már-már legendás, olyan előadók merítettek ihletet karrierjük során a kultikus whiskey-ből, mint Frank Sinatra, Paul Newman, a Motörhead frontembere, Lemmy, Slash vagy éppen a U2-ból ismert Bono. Ez a kötelék idén nyáron még szorosabbá válik, Dada ugyanis világsztárok árnyékában számolhat be a legnépszerűbb fesztiválok eseményeiről. A lány az elkövetkező néhány hónapban a Jack Daniel’s Experience Facebook-oldalán osztja meg legnagyobb élményeit.

„Magyarország legjobb állására” még lehet pályázni, június 17-éig. A 18. életévét betöltött nyertesnek olyan projektekkel kell megbirkóznia, mint videózás a föld felett, kalandpark-teszt, wakeboardozás, tandemugrás, tihanyi tekerés, Balaton Sound, kétéltű kalandtúra, barlangban kúszás, bormustra és kenuzás.

Fesztiválveszélyek – az alkohol csak az egyik
A közhiedelemmel ellentétben a Magyarországon évente lebonyolított több ezer rendezvényen és nyári fesztiválokon nem csak az alkoholfogyasztás növelheti a balesetek előfordulásának esélyét, de a mentőszolgálat szerint a tömeg, a meleg és az önfeledt szórakozás is jelentősen megnövelik a baleseti és az egyéb egészségügyi kockázatot.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!