Facebook hozzászólás

Ellopták a bringádat? Kár érte!

Sokak által régóta várt új szolgáltatás jár a Kerékpárosklub tagjainak: baleset- és felelősségbiztosításuk mellé már biciklilopás esetén is kártérítést kaphatnak. Mindemellett több mint ezer kedvezményt és ingyenes jogsegély szolgáltatást vehetnek igénybe a klubtagok az egész országban, mindezt egy családi mozizás áráért. 

Kerékpározók, Kép: Kerékpérosklub
Kép: Kerékpérosklub

A 2018. november 15-től elérhető, vagyonkárra is kiterjedő biztosítási csomagot csak a Magyar Kerékpárosklub tagjai érhetik el kedvező áron. A szervezet célja, hogy a fiataloktól az idősekig, a vidékiektől a városi emberekig minél többen biztonságosan kerékpározhassanak, és a kétkerekű közlekedés feltételei országszerte javuljanak. A szervezet függetlenségét, fenntartható működését a tagdíjak adják. A jelenleg több mint 2 500 tagot számláló szervezet kedvezményekkel és kényelmi szolgáltatásokkal is ellátja tagjait, akik olcsóbban szállíthatják kerékpárjaikat egyes vonatokon és balatoni hajókon is. Ezen túl több mint ezer kerékpárszervizben, vendéglátó- vagy szálláshelyen kaphatnak további kedvezményeket.

A Kerékpárosklubot a tagok mellett olyan, a fenntartható fejlődés mellett elkötelezett cégek is támogatják, amelyeknek fontos a biztonságos, az élhető környezet megteremtése. A kerékpározás fejlődéséért végzett szakértői munkát egyre többen segítik tagdíjukkal, így még több kerékpársávért vagy biztonságos kerékpárparkolóért is dolgozhat a szervezet. További részleteket itt olvashatsz!

Ki szeret itt biciklizni?
A felnőttek 70%-a kerékpározik valamilyen gyakorisággal nálunk – derült ki egy friss kutatásból. 17%-nak ez az elsődleges közlekedési eszköze, 38 % legalább hetente biciklire ül. A Dél-Alföld a legbringásabb régió, a budapestiek 16%-a hetente többször közlekedik biciklivel – adta közre a Magyar Kerékpárosklub és az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

 

 

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Fullasztó napok váltják fel a hőhullámot!

Heves viharok vetettek véget az idén szokatlanul korán jött hőhullámnak vasárnaptól. A forró napok alatt három…

Ki fogunk tikkadni ettől a hőhullámtól!

Egész héten nem lesz vége a már lassan egy hete tartó kánikulának, sőt! A nagy meleg a hétvégéig kissé még…
1 / 1 485

Receptek

HÍREK

1 / 1 136

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!