Facebook hozzászólás
372

Elvitte egy körre Wolf Katit Garami Gábor

Hétről hétre Magyarország legismertebb előadóit kapja mikrofonvégre autójában Garami Gábor, a nemrég debütált Class Utasban. Hétköznapi témák, magánélet és szakmai tervek is terítékre kerülnek. A Class FM népszerű rádiósának legutóbbi vendége Wolf Kati volt, aki elárulta, miért nem aludt délutánonként az óvodában, de arról is mesélt, hogyan vészeli át a hosszú utazásokat.

Meglepetésekben és humoros pillatokban is bővelkedik a Class Utas – a rádió Facebook oldalán elérhető videórovatban hétről hétre Magyarország legmenőbb sztárjaival beszélget Garami Gábor. Miközben a műsorvezető a kívánt helyszínre fuvarozza utasait, magánéletről, szakmáról és terveikről is faggatja őket. Legutóbb Wolf Kati ült be az anyósülésre, aki elmesélte, hogy igen korán kapcsolatba került a zenével: 7 évesen már zongorázott és énekelt.

Wolf Kati és Garami Gábor a Class Utas című rádióműsorban, Kép: Class FM
Kép: Class FM

„Az óvodában kétszer egy héten értem jöttek ebéd után, mert a nagypapa vitt a zeneoviba. Óriási királyság volt, hogy a többiek lefeküdtek aludni, engem, „a nagylányt” pedig vittek zeneórára” – mesélte nevetve az énekesnő, aki éppen kisebbik lányáért indult az óvodába. Kati azt is elmondta, hogy fellépései miatt most is rengeteget utazik. „Augusztusban volt olyan tíz napom, hogy több mint négyezer kilométert mentünk. Nem teljesen Magyarországon belül, mert a határon túl is vannak fellépéseim. Nagyon-nagyon sok időt töltök kocsiban – általában beülök hátra és szinte azonnal elalszom” – árulta el Kati, akinek legújabb, Utazás című slágere a Class FM hallgatók egyik legnagyobb kedvence.

„Nagyon régóta ismerem és szeretem Katit, régebben zenéltünk is együtt. Ő volt az énekesnő, én pedig a dobos, és az akkor divatos klubzenekarok egyikében feldolgozásokat játszottunk. Mindig is hasonló műfajok jöttek be nekünk, például a soul, a funky és a disco, nagyon szeretem, a mostani dalait is. Örültem, hogy a rengeteg elfoglaltsága mellett szakított rám néhány percet és beszélgethettünk kicsit” – mondta Garami Gábor.

Hogy mióta áll színpadon, szeretett-e gyerekkorában autózni, hol zongorázott és milyen darabokat játszott gyermekkorában Wolf Kati, kiderül a Class Utas második adásából, amely a rádió Facebook és weboldalán is elérhető.

nap mint nap megírjuk a legérdekesebb sztárhíreket, keress rá például itt!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!