Facebook hozzászólás
212

Ennek örül Gubás Gabi

Szeptember 18-an startol a közszolgálati televízió ötök csatornája. A kulturális M5-ön színházi előadásokat, koncerteket, ismeretterjesztő műsorokat is ígérnek a társaság vezetői. Gubás Gabi, mint az új csatorna hangja, nagyon örül a feladatnak.     

Gubás Gabi, Kép: wikimedia
Gubás Gabi, Kép: wikimedia

– Amikor megtudtam, hogy mi az M5 küldetése, melegséget éreztem a szívemben, mert gyerekkori emlékeket ébresztett bennem – mondta el az m5tv.hu kamerájának a színésznő, aki hivatalosan is az M5 csatorna hangja lett, és a Petőfi, a Kossuth, valamint a Bartók, illetve a Dankó Rádió hallgatói találkozhatnak a hangjával az M5 indulását hirdető rádióspotokban.

Gabi a hangfelvétel után elmondta, hogy nagyon örül, hogy az új csatorna által olyan rétegek is megtapasztalhatják majd a magas kultúrát, amelyek különböző okokból nem jutnak el a színházba. – Azt a melegséget, amit a szívemben éreztem, a csatorna hangjába is igyekeztem belevinni, örömteli feladat ez számomra – összegezte a felkérés utáni érzéseit Gubás Gabi.

Tudtad?
Hogyan jótékonykodik Gubás Gabi? Ha nem, kattints ide!

Ha kíváncsi vagy rá, milyen gyerekkori élmény köti össze Gubás Gabit, a színházat és a televíziózást, nézze meg a teljes interjút az új m5tv.hu oldalon, ahol a későbbiekben friss kulturális híreket és információkat, műsorajánlókat, valamint az M5 oktatási és ismeretterjesztő műsorához kapcsolódó videókat és kvízeket is találsz!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!