Facebook hozzászólás

Erasmus + videóval

Háromszorosára szeretné emelni az Európai Parlament az Erasmus+ program költségvetését 2020 után. A pénzt a mobilitásra, az oktatásra, az innovációra valamint a befogadásra fordítanák. 

Európai Parlament, Strasbourg, Kép: pixabay
Európai Parlament, Strasbourg, Kép: pixabay

A megnövelt támogatásnak köszönhetően az Erasmus+ résztvevői olyan készségeket sajátíthatnak el, amelyek felkészítik őket a 21. század kihívásaira az olyan szektorokban, mint pl. a digitalizáció vagy az éghajlat. Az európai képviselők úgy kívánják modernizálni a programot, hogy a szélesebb körű mobilitási rendszerek, valamint a digitális készségek fejlesztése révén erősítsék az Európához való való tartozás érzését.

 

Az Európai Parlamenttel, annak munkájával, életével kapcsolatos további összeállításokat a www.h-uniotv.eu oldalon találtok!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Ez nem lehet válóok

Mielőtt külön szobába költöznénk párunkkal a hangos horkolás miatt, érdemes utána járnunk, hogyan kezelhető a…

Megszenvedjük a reggeli ködöket!

Egész héten frontmentes marad az idő, azonban ilyenkor ősszel már egyre gyakoribbak, és egyre makacsabbak is a…
1 / 1 500

PÁRKAPCSOLAT

Pornó vagy szakértő?

Mindenki tanítja, senki sem csinálja - általában ebben a helyzetben találjuk magunkat, ha egy téma kapcsán tanácsra van szükségünk. Ha azonban a szexről van szó, megváltozik a felállás: mindenki…
1 / 211

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 146

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!