Facebook hozzászólás
217

Exkluzív! Star Wars-rajongók figyelem MA!

Star Wars különkiadással jelentkezik a szombat esti Fókusz Plusz, melyben a kultikus filmsorozat hetedik epizódjának forgatási kulisszatitkaiba nyerhetnek bepillantást a nézők. Az eddig nyilvánosságra került jeleneteken kívül a műsorban olyan magyarok is megszólalnak, akik részt vettek az Ébredő erő készítésében! Ne hagyd ki!

Világszerte óriási érdeklődés veszi körül a Star Wars hetedik epizódjának, az Ébredő erőnek a bemutatóját. Az előzetes becslések alapján ez lehet minden idők legtöbb bevételét produkáló mozifilm.

Képkocka a Star Wars 7. részéből, Kép: RTLA Magyarországon is népes rajongótáborral rendelkező sci-fi hívei szombaton 18.50-től az RTL Klub Fókusz Plusz című műsorában exkluzív felvételeket láthatnak arról, hogyan készült a hetedik epizód, bemutatnak olyan rövid filmrészleteket az adásban, melyek eddig még nem láttak itthon napvilágot, megszólalnak többek között a főszereplők és a produkció készítői is. És persze nincs olyan világszerte is sikeres film, melyben ne dolgoznának magyarok. A Fókusz Plusz nézői megtudhatják, ki az, aki például az X-szárnyú vadászgépek kinézetéért és mozgásáért, vagy aki az új BB-8 droid vizuális effektjeiért felelt. „A titoktartást elég szigorúan vették a film készítése közben, például az internet elérhetőségünket is letiltották. Ezen kívül a filmet is csak az tudta elérni a gépén, aki azon a projekten dolgozott. Ez elég szokatlan, ezt nem szokták letiltani, de például a függönyöket is le kellett húzni napközben, hogy a szomszéd épületből ne lássanak be és még véletlenül se tudjanak lesifotókat csinálni a monitorjainkról.” – árult el kulisszatitkokat Török Attila, aki a Star Wars vizuális effektjein dolgozott.

Ez igazi csemegének ígérkezik!

Mi már írtunk a forgatás körülményeiről, itt meg is nézheted!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…

Válassza Sherlock Holmes pipáját!

Gyakran úgy gondolunk a pipázásra, mint egy divatjamúlt tevékenységre, amely az előkelő urak ráérős szenvedélye,…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!