Facebook hozzászólás
406

Ez a film most a legnagyobb kasszasiker!

Az Elrabolva 3 akciófilm, melynek főszereplője Liam Neeson, több mint 40 millió dolláros (10,2 milliárd forint) jegybevétellel kezdte forgalmazást az észak-amerikai filmszínházakban. Ez minden idők második legjobb januári nyitását jelenti.

A mintegy 48 millió dollár költségvetésű akciófilm, amelynek producere Luc Besson EuropaCorp cége, forgalmazója a Fox, 40,1 millió dolláros jegybevételével felzárkózott a januári rekordot 41,5 millió dollárral tartó tavaly bemutatott Pofázunk és végünk című akcióvígjáték mögé. Ennek ellenére nem tudta elérni a 2012 októberében bemutatott második Elrabolva filmet, amely bemutatása hétvégéjén 49,5 millió dollárt forgalmazott az észak-amerikai mozikban.
Az ezúttal is Olivier Megaton rendezte akciófilmben, amelynek forgatókönyvét ismét Luc Besson és Robert Mark Kamen írta, Bryn Mills CIA-ügynök (Liam Neeson alakítja) volt felesége halálát bosszulja meg.

A kasszasikerlista második helyére a négy kategóriában is Golden Globe-díjra jelölt Selma című angol-amerikai film került, miután a karácsnyi korlátozott körű bemutatása után, a hét végén országosan is elkezdték forgalmazni. Az emberi jogi dráma, amelyben ifjabb Martin Luther Kinget a brit David Oyelowo alakítja, 11,2 millió dollár jegybevételre tett szert, ami a karácsony bemutatással együtt 13,5 millió dollárra rúg.
A jegyeladási lista harmadik helyét Vadregény című zenés mesefantázia foglalja el. Hétvégi 9,8 millió dolláros jegybevételével a Golden Globe-díjra jelölt film már 105,3 millió dollárt forgalmazott karácsony bemutatása óta az észak-amerikai és 15,3 millió dollárt a nemzetközi porondon.
Az eddigi box-office listavezető, a Hobbit – Az öt sereg csatája amerikai-új-zélandi fantasy visszaesett a negyedik helyre, 9,4 millió dollárnyi e heti jegybevételével. Vasárnapig a film jegyeiből 236,5 millió dollárt forgalmaztak az Egyesült Államokban és 700 millió dollárt világszerte.(Forrás. MTI)

Ezt a dalt díjazták az idei Golden Globe-on! Hallgasd meg!
Az idei Golden Globe legtöbb elismerését a 12 éven át forgatott Sráckor érdemelte ki a drámai filmalkotások közül.A legjobb eredeti filmdal a Glory lett a Martin Luther King életéről készült, Selma című filmből.

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!