Facebook hozzászólás

Ezek a menő karácsonyi céges bulik

Kvízjáték és oknyomozó vacsora az idei trendi kínálat a karácsonyi céges bulira. 121 nap van hátra az évből, de az okos és előrelátó cégvezetők már megkezdték a szervezkedést. Aki viszont sokat hezitál  könnyen lemaradhat a kiszemelt helyszínről vagy kompromisszumot kell kötnie a nagy nappal kapcsolatban.   

Pezsgőöntés, Kép: pixabay
Kép: pixabay

Kedvezményeket ad a legtöbb szálloda vagy étterem azoknak a cégeknek, amelyek már most lefoglalják az asztalokat, a szobákat. Baja egyik szállodájának tulajdonosa azt mondja, az ilyen bulik résztvevői újabban nagyon szeretik, ha a szokásos főnöki köszöntőn túl valami szórakoztató program is várja őket.

– Tavaly nagy siker volt a vacsora előtti kvízjáték. Nem komoly lexikai tudásról kell számot adni, hanem humoros kérdésekre kell felelni, amivel jól megalapozzák a hangulatot, és ennek csapatépítő ereje is van. Kis létszámú, 10-12 tagú évzáró eseményeken nagyon népszerű a nyomozós vacsora, amikor egy bűntényt kell megoldania a csapattagoknak. Mivel ott a kvízzel ellentétben az egész est a játékról szól, csak azoknak a társaságoknak ajánlom, ahol a túlnyomó többség szeret játszani – mondja Szabó Attila.

A szakember azt mondja, ha a cég például zenekart, énekest, humoristát táncosokat vagy éppen játékmestert is szeretne meghívni, akkor pláne iparkodni kell a szervezéssel, hiszen ilyenkor már a művészek naptárában is egyre szaporodnak a fellépések az év végén.

Ilyen ajándékra vágynak a céges dolgozók
Egy országos felmérés azt vizsgálta, hogy a vágyakhoz képest a valóságban melyek a munkáltatók, céges partnerek legjellemzőbb év végi ajándékai. A felmérésből kiderül, hogy a válaszadók több mint 60 százaléka még sosem kapott ilyenkor ajándékot.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Pornó vagy szakértő?

Mindenki tanítja, senki sem csinálja - általában ebben a helyzetben találjuk magunkat, ha egy téma kapcsán tanácsra van szükségünk. Ha azonban a szexről van szó, megváltozik a felállás: mindenki…
1 / 211

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

HÍREK

1 / 1 152

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!