Facebook hozzászólás
364

Ezeken a helyeken szeretünk legjobban áztatni…

Idén nyáron már negyedik éve, hogy majd 200 magyarországi fürdő csap össze egymással. Az Év Fürdője versenyben most is a vendégek döntik el, ki legyen a három kategória győztese: Az Év Fürdője, Az Év Feltörekvő Fürdője, és A Helyiek Kedvenc Fürdője. A különböző kategóriákat a fürdők mérete és ismertsége alapján hozták létre.

A verseny szervezője, a termalfurdo.hu elárulta, hogy július 31-éig melyik 10-10 fürdő kapta a legtöbb voksot saját kategóriájában. Itt látható az a 30 fürdő, amelyet a szavazók legjobban szeretnek pillanatnyilag Magyarországon.

Hajdúszoboszló, Kép: azevfurdoje.hu
Hajdúszoboszló, Kép: azevfurdoje.hu

Borsod az élen a megyék harcában

A részeredmények szerint Borsod-Abaúj-Zemplén megyének mindhárom kategóriában van TOP 10-es fürdője, a legnagyobbak között kettő is. Nem panaszkodhat Baranya, Békés, Jász-Nagykun-Szolnok és Pest megye sem, amelyeknek 3-3 fürdője szerepel a legjobbak között.

A megyék népszerűségi versenyén túl a július végi állás további izgalmas kérdéseket is felvet.

Lesz-e megint duplázás a legnagyobb kategóriában?

A Hungarospa Hajdúszoboszló volt legelőször Az Év Fürdője 2015-ben. A szabályok értelmében 2016-ban nem indulhatott, de mihelyst újra megmérettethette magát, ismét megnyerte a legnagyobbak kategóriáját. Kérdés, hogy a Miskolctapolca Barlangfürdőnek, a 2016-os győztesnek sikerül-e megismételnie ezt a bravúrt. A TOP 10-ben mindenesetre ott van, újabb győzelmével azt bizonyítaná, hogy a legnagyobb fürdők rajongói nagyon hűségesek.

Megnyerhet-e fürdő egy másik kategóriát?

A verseny szabályai engedélyezik, hogy egy fürdő saját kérésére magasabb kategóriában induljon. A július végi TOP 10-ek alapján, könnyen lehet, hogy példátlan győzelem születik. A mórahalmi és a cserkeszőlői fürdők már győztek korábban Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában, igazi szenzáció lenne, ha közülük kerülne ki Az Év Fürdője 2018-ban.

Itt lazulunk a legszívesebben! Már kipróbáltad?
A magyarok szerint Hajdúszoboszló, Hévíz és Bükfürdő a legnépszerűbb belföldi termálvizes fürdőhely – derül ki a NaturMed Hotel Carbona országos reprezentatív kutatásából. Az eredmények alapján a hazai fürdőzés helyszínei széles körben ismertek, és a vendégéjszakák növekvő száma is alátámasztja, hogy fürdővárosaink a belföldi turizmus kiemelt célpontjai.

Megfordul-e az állás a hajrában?

A termalfurdo.hu azt is elmondta, hogy a verseny nagyon szoros. Annak ellenére, hogy minden évben körülbelül 150 ezren voksolnak, akár néhány szavazat dönthet a dobogós helyezettek között, és hagyományosan a nyár második felében érkező, jelentős mennyiségű szavazat miatt is teljesen nyílt még a verseny.

A szavazók is nyernek

A kedvenc fürdőjükre szavazatot leadók között wellnesshétvégéket, a majdani győztes fürdőkbe szóló belépőket és strandoláshoz kapcsolódó termékekre beváltható utalványokat sorsolnak ki. A wellnesshétvégéket a szervezők a tavalyi versenyt megnyerő fürdők közeléből választották. A nyeremények itt láthatóak.

A verseny 2018. augusztus 31-ig tart. Mindhárom kategóriában a legtöbb érvényes szavazatot szerzett fürdő nyer.

5 szuper tipp belföldi nyaraláshoz
Sokan belföldre tervezik a nyaralásukat, ami nem véletlen, hiszen ez többnyire kevesebb szervezéssel, rövidebb utazással jár. Ráadásul már itthon is jobbnál jobb helyek közül választhatunk. Hogyan tegyük tökéletessé a belföldi vakációt? Szabó Linda, az egyik legismertebb hévízi hotel szakértője abban segít, hogy milyen szempontokat mérlegeljünk belföldi szállásválasztáskor.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!