Facebook hozzászólás

INDUL AZ X-FAKTOR

Ezen az őszön is tele leszünk tehetségekkel

Új női mentort köszönthetünk Dallos Bogi személyében a tehetségkutató 9. évadában, aki Gáspár Lacival, ByeAlexszel és Puskás Petivel alig várja, hogy mentoráljon. Az X-Faktor október 5-én – szombaton – 20:00-kor újra elstartol a válogató adásokkal.

X-Faktor nagyválogató, Kép: rtl
X-Faktor nagyválogató, Kép: rtl

2019-ben is folytatódik az RTL Klubon a show. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi, Opitz Barbara, Ricco és Claudia valamint az USNK után valakinek ismét esélye lesz arra, hogy győztesként állhasson az X-Faktor színpadán.

Puskás Peti, Dallos Bogi, ByeAlex, Gáspár Laci a 2019-es X-Faktoros válogatón, Kép: rtl
Puskás Peti, Dallos Bogi, ByeAlex, Gáspár Laci a 2019-es X-Faktoros válogatón, Kép: rtl

A válogatókon idén is színes volt a mezőny. Sokan gondolták úgy, hogy bennük van az a bizonyos X-Faktor, amivel elvarázsolhatják a nézőket és a mentorokat. Sőt az USNK tavalyi sikerén felbuzdulva  még több rapper és csapat érkezett, hogy megmérettesse magát a mentorok előtt. A tavalyi győztes csapat a műsor óta 144 koncerttel végigturnézta Magyarországot, Erdélyt, több nagy fesztiválon felléptek és a fiúk videóinak megtekintése már 23 milliós nézettség fölött jár. Az USNK tehát magasra tette a lécet, amit idén sokan próbálnak majd megugrani. Hamarosan pedig a nézők is részesei lehetnek a fergeteges hangulatnak, amit egy-egy válogatón a mentorok átélnek.

KIss Ramóna, Kép: rtl
KIss Ramóna, Kép: rtl

A műsorvezető 2019-ben is Kiss Ramóna lesz.

Hogy kerül a festmény az asztalra?

Béla a fácánnal, Bukta Imre festménye, Kép: László Márta
Kép: László Márta

Bukta Imre Munkácsy-díjas festőművész alkotásai lettek az egri Soltész borcsalád prémiumborainak névjegyei. Mostantól a Korcsolyázó cigánylány, a Delelő és a Béla a fácánnal elnevezésű alkotás kerül az asztalunkra, és persze hirdeti a kiváló egri borokat.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 146

HÍREK

1 / 1 153

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!