Facebook hozzászólás
866

INDUL A SZEZON

Felébredtek a Harley-sek

Teszthétvégével, születésnappal és szezonnyitó ünnepséggel indítja a szezont a Harley-Davidson. Sok szeretettel, csillogó vasparipákkal és szülinapi meglepetésekkel várják a kétkerekűek szerelmeseit április első két hétvégéjén. Te is szívesen nyeregbe pattannál? Akkor ott a helyed!

Harley-s felvonulás, Kép: sajtóanyag
Kép: sajtóanyag

Idén 20 éves a Harley-Davidson Budapest, eme jeles alkalomból ünnepi köntösbe öltöztetik a már hagyománynak számító szezonnyitó összejövetelt. Nagy motoros felvonulással, élő koncerttel, finom ebéddel, akciókkal és számos meglepetéssel készülnek. Az április 6-án, szombaton megrendezésre kerülő eseményre meleg szívvel várják a motorosokat, hiszen mindenkiben van egy kis Harley… J Facebook esemény ITT!

Harley-Davidson motoros, Kép sajtóanyag
Kép: sajtóanyag

A Harley-Davidson tesztkamion április 13. és 14. között Budapestre érkezik. A legújabb 2019-es modellek várják a motorozni vágyókat a Harley On Tour elnevezésű teszthétvégén. 23 legendás motorkerékpár alkotja a kipróbálható tesztmotorok flottáját, a sportos, vagány Sportsterektől a bitang jó Softail modelleken át egészen a nagy túramotorokig. A tesztvezetés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezés és további információ ITT. Facebook esemény ITT.

Zúzós napok lesznek Alsóörsön

Évszázadnyi minőségi zene és önfeledt életigenlés − erre készülhetünk a Harley-Davidson Open Road Festen. A szülinapi bulisorozatnak is beillő alkalom ugyanis összesen 100 év ünnepe lesz, hiszen a 20 éves fesztivál színpadán egymást váltják majd 10, 30 és 40 éves jubileumot ünneplő zenekarok.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!