Facebook hozzászólás
563

"SOSEM VOLT ÁLLATOK"

Fényfestési pályázat iskolásoknak

Négy évvel ezelőtt egy oroszlán sétált végig a Duna-parton, most a LaLuz Visuals csapata gyógyító és védelmező fantázia lények teremtésére, alkotására ír ki pályázatot a koronavírus-járvány miatt otthon tanuló általános- és középiskolás tanulók számára.

Az épületvetítésekkel, és fényfestő rendezvénydekorációval foglalkozó LaLuz Visuals csapata rajzpályázatot indít az iskolabezárások miatt otthon tanuló általános- és középiskolások számára „Sosem Volt Állatok” címmel. A pályázat célja olyan segítő állatok megrajzolása, amelyek ebben a globális járványhelyzetben mosolyt csalhatnak az emberek arcára.

Négy éve oroszlán csatangolt Budapest utcáin. Fotó: Laluz Visuals
Négy éve oroszlán csatangolt Budapest utcáin. Fotó: Laluz Visuals

 

Olyan képzelet szülte állatokat várnak a pályázatra, amelyek légi- vagy vízi állatok lehetnek, azaz lebegnek, repülnek, úsznak és mozgásukkal gyógyítanak és mosolyt csalnak az emberek arcára. A művészekből álló csapat az elkészült animációkat – Kövesd az oroszlánt! (kattins rá) munkájukhoz hasonlóan – kivetíti majd a budapesti utcákon és a védelmező állatokat útnak indítják egyedi küldetésükre. Az állatok megelevenedéséről videót készítenek, így az ország bármely pontjáról megnézhető majd a végeredmény. Az elkészült animációkról, valamint vetítésekről videót készítenek és azok elérhetőek lesznek a cég honlapján, valamint Facebook és Instagram oldalukon mindenki számára.

A rajzokat az alkotasom@laluz.hu e-mail címre várják folyamatosan április 12. 21 óráig.

 

Lehet szabadkézi- vagy digitális rajz, fotó vagy festmény, a legfontosabb, hogy rajz esetén fehér háttérre készüljön, fotó esetében minél élesebb legyen a kép, hogy használni tudják az animálás során.

A 20 éves, pályázatot kiíró cég  szerint a vetítés új dimenziót teremt világunkban, a fénnyel és a színekkel olyan káprázatos fantáziavilágot alkothatunk, ami segít abban, hogy hihetetlen dolgokat álmodhassunk meg.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

KUL-TOUR

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!