Facebook hozzászólás
879

VILÁG - LÁTÁS

Fess 1 NAGYOT!

Itt az ország legnagyobb falfestmény-tervező pályázata! A CTP az ARC közreműködésével most Magyarország eddigi legnagyobb falfestmény-tervező pályázatán keresi azt az alkotást, ami a zsűri szemében a legjobb választás, hogy több, mint 4 500 négyzetméter felületen megvalósuljon az M1-es autópálya és az 1-es főút közvetlen közelében, egy biatorbágyi logisztikai épület homlokzatain.

Részlet a pályázati kiírásból:

„Festesz? Graffitizel? Tele vagy kreatív vizuális ötletekkel? Imádod a látványt? Szeretsz nyomot hagyni? Mindent megadnál azért, hogy minél többen lássák a munkádat? Azért alkotsz, hogy inspirációt ossz meg, elgondolkoztass vagy gyönyörködtess? Vagy egyszerűen csak szeretsz új ötleteket kitalálni? …”

CIP ART Wall by ARC, pályázat, plakát, Kép: sajtóanyag
Kép: sajtóanyag

Most Magyarország eddigi legnagyobb falfestmény tervező pályázatán keressük azt az alkotást, amely a zsűri szemében a legjobb választás, hogy több, mint 4 500 négyzetméter falfelületen legyen látható!

Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb, ipari ingatlan fejlesztő és üzemeltető cége, a CTP, most Magyarországon is elindítja Art Wall projektjét az ARC segítségével. A projekt lényege, hogy az adott ország egy kiemelt, jól látható lokációjában található ipari ingatlanjuk hatalmas falára megtalálják azt a műalkotást, amit aztán meg is valósítanak a homlokzatokon. A CTP elkötelezett a kreativitás, a vizualitás és a párbeszéd iránt: teret adnak a kreatív alkotóknak arra, hogy egy-egy nagy felületű falukon látványosan kifejezhessék önmagukat, most épp Magyarországon.

Kés festékes ecsetet tartó kéz, Kép: hippopx
Kép: hippopx

A pályázónak nincs más dolga, mint regisztrálni, vagy belépni az  arcmagazin.hu    oldalon keresztül a pályázói felületre, majd ott feltölteni a pályamunkáit 2020. március 9. 12:00-ig.

A nyertes egymillió forintot kap, de a díjazottak összesen bruttó 4.100.000 Ft-ot kaphatnak! Érdemes pályázni, mi meg csak nézünk! Mint a moziban!!!!

Projektbemutató videó: https://www.youtube.com/watch?v=jKc5sJgxspg)

Van arcunk hozzá!

Unikornis, Puskás Marcell, Kép: ARC
Unikornis, Puskás Marcell, Kép: ARC

Puskás Marcell Unikornis című plakátját választották a legjobb ARC-nak. Másodszor rendezték Zuglóban, a kiállítást. A téma ezúttal a klímavédelem volt. Az Örs vezér közelében, a Budapesti Metropolitan Egyetem mögötti utcában várták a látogatókat.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!