Facebook hozzászólás
449

ÚJ UTAKON

Formálódik, hogy mihez kezd Harry herceg és Meghan Markle

Végre kiderült, miben gondolkodik a jövőjüket illetően Harry és Meghan. Részben a kisfiúk ihlette az új nonprofit szervezetük nevét.

Az Archewell a királyi feladatokról lemondó és Los Angeles-be költöző házaspár új brandje lesz, amely filmes és televíziós produkciókkal is foglalkozik majd, magában foglal egy multimédiás oktatóbirodalmat, valamint egy egészséges életmóddal foglalkozó honlapot is – írja a Daily Telegraph. Harry és Meghan a brit napilapnak elmondta, hogy a nonprofit szervezettel kapcsolatos további részleteket később hozzák nyilvánosságra, mivel a koronavírus-járvány késlelteti a megvalósítását.

Harry és Meghan 2018-ban még a királynő képviselőjeként jelent meg. (Fotó: Wikimedia Commons/Northern Ireland Office)

A Hollywood Reporter az Egyesült Államokban márciusban benyújtott okiratok alapján azt írja, hogy a Los Angeles-i központú szervezet profiljába játékfilmek, cikkek, könyvek, hangoskönyvek, podcastok, audiovizuális szórakoztató programok, tévéműsorok, digitális szórakoztató programok és ismeretterjesztő programok készítése is beletartozik majd.

A nagy királyi szakítás

Sussex hercege és hercegnője januárban jelentette be, hogy feladja királyi teendőit, és pénzügyileg függetleníti magát a királyi családtól, és azóta sok találgatás folyt arról, hogy mihez is fognak majd, és vajon követik-e a korábbi amerikai elnök, Barack Obama és felesége, Michelle Obama példáját, akik saját produkciós céget hoztak létre és leszerződtek a Netflixszel. Az Archewell megalapítása arra utal, hogy ezen az úton indulnak el.

Az Archewell egy görög szóra, az arkhéra utal, amelynek jelentése „a cselekvés forrása”, és egyébként kisfiuk, Archie nevét is ez a szó ihlette. A házaspár úgy fogalmazott, hogy valami olyat akartak létrehozni, aminek van értelme és ami számít.

Harry és Meghan korábban levélben búcsúzott el eddigi életétől, erről itt írtunk részletesebben is. >>>



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

PÉLDA-KÉP

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!